Helena Christensen: Δείτε πώς κρατιέται από τις... χειρολαβές...

Κορμί που ΔΕΝ υπάρχει στα 43 της χρόνια

Helena Christensen: Δείτε πώς κρατιέται από τις... χειρολαβές...
Όταν μια γυναίκα είναι 43 ετών, σίγουρα το μόνο που ΔΕΝ περιμένει να δει κανείς από εκείνη είναι ΑΥΤΟ το κορμί. Ο λόγος για την Helena Christensen, η οποία μπορεί να έκανε καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ στην δεκαετία του ’90, ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το διάσημο σούπερ μόντελ εξακολουθεί να τραβά επάνω του όλα τα βλέμματα.

Η καλλονή από την Δανία έκανε για μια ακόμη φορά τους πάντες να παραμιλούν με την φυσική της κατάσταση και φυσικά τις αναλογίες της, αποτέλεσμα ατέλειωτων ωρών γυμναστικής και σωστής διατροφής, με την διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Reebok, η οποία έχει τον τίτλο satisfaction, δηλαδή ικανοποίηση. Η φωτογραφία με την Christensen με αθλητικό παπούτσι και μαγιό να κρατιέται από λαβές διζύγου πραγματικά αφήνει άφωνους όσους την βλέπουν.

Θα μας πείτε, το photoshop έχει κάνει καλή δουλειά. Οση δουλειά και να κάνει πάντως, η βάση που δούλεψε είναι εκπληκτική.

Ο διεθνούς φήμης φωτογράφος Rankin ήταν ο τυχερός που ανέλαβε να αναδείξει τα κάλλη της ωραίας… Ελένης, την οποία απαθανάτισε όχι μόνο όρθια, αλλά και καθιστή σε ένα κρεβάτι και πάλι με τα αθλη��ικά της παπούτσια, να διαβάζει το βιβλίο της.


«Ταξιδεύω πολύ με την δουλειά μου και γενικά το μόντελινγκ είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Βέβαια, υπ’ αριθμόν στοιχείο στην ζωή μου είναι η οικογένειά μου. Όπως για τις περισσότερες γυναίκες, πιστεύω», δήλωσε το μοντέλο, το οποίο διαδέχεται την Eva Mendes, που μέχρι σήμερα εργαζόταν για την ίδια εκστρατεία.

Δεν χρειαζόταν να μας το πεί... το καταλάβαμε...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top