Η χωρισ-Demy αποκαλύπτει: «είμαστε με αυτόν που ερωτευόμαστε»

Τι λέει για τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή;

Η χωρισ-Demy αποκαλύπτει: «είμαστε με αυτόν που ερωτευόμαστε»

​Μέχρι και η Πυθία θα ζήλευε τις απαντήσεις της Demy όταν την ρωτούν για τα προσωπικά της: την ώρα που δημοσιεύματα αναφέρουν πως με τον Άκη Πετρετζίκη προσπαθούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, εκείνη είναι… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

«Δεν με ενοχλεί τίποτα το οποίο είναι αληθινό. Οι αληθινές ειδήσεις έχουν λόγο ύπαρξης. Με ενοχλούν τα ψέματα και η παραπλανητική δημοσιογραφία», λέει η Demy όταν την ρωτούν αν την ενοχλούν τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή.

170713093307_7698.jpg

Και μπορεί να την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές με τον σεφ σε τρυφερές στιγμές ακόμα και στο πάρκινγκ, η τραγουδίστρια, ωστόσο, υποστηρ��ζει ότι προτιμά να μην τροφοδοτεί το lifestyle ρεπορτάζ (ε, τότε, να φιλιέσαι κάπου πιο… κρυφά!).

«Η καριέρα μου είναι παρά πολύ σημαντική για μένα, αλλά και οι άνθρωποι που έχω στη ζωή μου είναι σημαντικοί για μένα. Δεν θα θυσίαζα τίποτα από τα δύο!», λέει επίσης η Demy, ενώ υποστηρίζει πως «όσο και να περιγράφουμε πώς θέλουμε τον σύντροφο μας, στο τέλος της ημέρας είμαστε με αυτόν που ερωτευόμαστε, αυτόν που αγαπάμε. Και με αυτόν σχεδιάζουμε και το μέλλον». Με τον Άκη εννοεί;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top