ΦΩΤΟ: σε ιδιωτικό τροπικό παράδεισο γιορτάζει το γάμο του ο Τζόνι Ντεπ!

Με 50 καλεσμένους, στο νησάκι του στις Μπαχάμες

ΦΩΤΟ: σε ιδιωτικό τροπικό παράδεισο γιορτάζει το γάμο του ο Τζόνι Ντεπ!

​Γάμος χωρίς γλέντι ΔΕΝ γίνεται: στο ιδιωτικό νησί που έχει στις Μπαχάμες γιορτάζει σήμερα και αύριο τον γάμο του με την Άμπερ Χερντ ο Τζόνι Ντεπ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά την Τρίτη που μας πέρασε, στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες, ενώ μία μεγαλύτερη τελετή θα γίνει σήμερα στο τροπικό νησί.

Οι περίπου 50 καλεσμένοι θα ευχηθούν στους νεόνυμφους στο Little Hall's Pond Cay, το νησί που ο 51χρονος σταρ απέκτησε έναντι 3,1 εκατομμυρίων ευρώ, το 2004, οπότε και «μαγεύτηκε» από τις Μπαχάμες λόγω της ταινίας «Οι Πειρατές Της Καραϊβικής».

0x600.jpg

Το 4.500 τετραγωνικών μέτρων νησάκι είναι ένας επίγειος τροπικός παράδεισος, με φοινικόδεντρα και έξι ιδιωτικές, «παρθένες», παραλίες. Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει «βαφτίσει» τις παραλίες με τα ονόματα των παιδιών του Λίλι-Ρόουζ και Τζον-Κρίστοφερ, της πρώην συντρόφου Βανέσα Παραντί, του «κολλητού» του δημοσιογράφου Χάντερ Τόμσον και του μέντρορά του, Μάρλον Μπράντο!

johnnys-island1 (800x532).jpg

Υποδομές δεν υπάρχουν, εκτός, φυσικά, από το πολυτελές σπίτι του ηθοποιού, το οποίο είναι και οικολογικό, αφού οι ανάγκες του σε ενέργεια καλύπτονται από ηλιακούς συλλέκτες, ενώ οι μετακινήσεις γίνονται με αμαξάκια του γκολφ. Kι αν οι καλεσμένοι... κουραστούν από το φαγοπότι, την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές, υπάρχει η δυνατότητα για καταδύσεις, με τον βυθό της περιοχής να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις!

sa2 (800x600).jpg

«Δεν νομίζω ότι έχω δει ποτέ ξανά ένα μέρος τόσο αγνό και όμορφο. Είναι χαλαρωτικό, προσφέρει άμεση ελευθερία… Νιώθεις τους χτύπους της καρδιάς σου να πέφτουν στους 20 το λεπτό», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Τζόνι Ντεπ για το νησί του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top