Ανατροπή: O dealer ναρκωτικών ήταν αυτός που βοήθησε την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον!

«Εγώ την βρήκα αναίσθητη στη μπανιέρα και την βοήθησα» λέει

Ανατροπή: O dealer ναρκωτικών ήταν αυτός που βοήθησε την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον!

​Η ανατροπή της… ανατροπής γίνεται με την υπόθεση της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία βρίσκεται σε κώμα εδώ και πέντε μέρες, με τους γιατρούς να της δίνουνε ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.

030215143914_4755.jpg
Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της, ενώ μερικές μέρες μετά, έγινε γνωστό ότι στο σπίτι όπου έμενε με τον σύντροφο της, βρέθηκαν ναρκωτικά.

Αυτό που αρχικά είχε ακουστεί, είναι ότι ο «σύζυγός» της, Νικ Γκόρντον, ήταν αυτός που την βρήκε σε αυτή την κατάσταση, και της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ μαζί του στο σπίτι ήταν ο κολλητός του φίλος και σεσημασμένος dealer ναρκωτικών, Μαξ Λόμας.

2539254200000578-2940000-image-a-30_1423075299410.jpg
Το σενάριο αυτό, έρχεται να αλλάξει ο ίδιος ο Λόμας, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του, μίλησε στο «Access Hollywood» λέγοντας:

«Ο Μαξ ήταν αυτός που στην πραγματικότητα βρήκε αναίσθητη της Μπόμπι Κριστίνα, και την έβγαλε έξω από τη μπανιέρα, καλώντας το ασθενοφόρο. Μάλιστα ο Μαξ ήταν εκείνος ο οποίος της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες ώστε να συνέλθει».

040215161258_8571.jpg
Και προσθέτει πως:

«Ήταν τρομοκρατημένος. Βρισκόταν σε απόλυτο πανικό, και έτρεμε για την φίλη του, που την έβλεπε να μην αναπνέει και να μην δείχνει σημάδια ζωής. Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προσπαθούσε να τη βοηθήσει όπως μπορεί», κατέληξε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως «ο Μαξ δεν κρύβεται. Στην πραγματικότητα, κάνουμε ο,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να συνεργαστούμε, προκειμένου να μάθουμε τι συνέβη στην Μπόμπι Κριστίνα, και κάτω από ποιες περιστάσεις. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας. Και του Μαξ».

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη ανατροπή στην περίεργη υπ��θεση, καθώς όπως σας έχουμε ήδη γράψει, η οικογένεια της κόρης της Χιούστον υποστηρίζει πως η 21χρονη με τον Νικ Γκόρντον δεν υπήρξαν ποτέ «παντρεμένοι», καθώς και ότι ο Γκόρντον προσπαθούσε με απειλές να αποσπά από την κουνιάδα της Χιούστον, όλο και περισσότερα χρήματα από την περιουσία της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top