Κρίσιμες ώρες για τ��ν κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον: κουνάει μόνο τα μάτια της!

Οργιάζουν οι πληροφορίες για χρήση ναρκωτικών-Πρώτη ανάρτηση: 04/02/2015 00:00

Κρίσιμες ώρες για την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον: κουνάει μόνο τα μάτια της!

​Σε τεχνητό κώμα για τέταρτη ημέρα παραμένει η 21χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!

«Τα μάτια της κινήθηκαν λίγο… Ελπίζουμε ότι δεν είναι απλώς ένα αντανακλαστικό. Ελπίζουμε ότι αυτό έγινε συνειδητά», δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Access Hollywood» η τραγουδίστρια και στενή φίλη της οικογένειας Κιμ Μπαρέλ.

Την ώρα που οι γιατροί τονίζουν πως κάθε λεπτό είναι κρίσιμο και οι συγγενείς της προσεύχονται για εκείνη, πληροφορίες αναφέρουν πως η 21χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών, τα οποία, μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, της προμήθευε ο «κολλητός» του συζύγου της!

«Η Μπόμπι Κριστίνα έπαιρνε ουσίες στο παρελθόν. Ωστόσο, τους τελευταίους πέντε μήνες ορκιζόταν ότι τα είχε σταματήσει», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας, ενώ η Αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο σπίτι της 21χρονης.

Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι το ότι η Μπόμπι Κριστίνα βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα ξενοδοχείου του Μπέβερλι Χιλς!

Οι γονείς της 21χρονης, Γουίτνεϊ Χιούστον και Μπόμπι Μπράουν χώρισαν το 2007 μετά από μια θυελλώδη 15ετία γάμου, στη διάρκεια της οποίας και οι δύο πάλεψαν για να απεξαρτηθούν από τις ουσίες. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια ξεψύχησε από χρήση κοκαΐνης, σε συνδυασμό με τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top