Τι λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος για το ατύχημά του στην πίστα!

Πώς κατέληξε με ματωμένο μέτωπο;

Τι λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος για το ατύχημά του στην πίστα!

​Το ατύχημα που είχε προ ημερών στην πίστα σχολίασε ο Νίκος Οικονομόπουλος, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο νεαρός τραγουδιστής τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο, όταν θαμώνας του νυχτερινού κέντρου πέταξε, εκτός από λουλούδια και κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

«Θα ήθελα να σας πω καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον για το ατύχημα που είχα.Επειδή έχω πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα και έχουν γραφτεί σε διάφορες σελίδες (με πολύ ενδιαφέρον από τους δημοσιογράφους και τους ευχαριστώ) θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό… Κάποιος άνθρωπος κατάλαθος μαζί με τα λουλούδια που θα πέταξε προφανώς θα είχε κάποιο γυαλί μέσα και έπεσε στο μέτωπο μου», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook o Νίκος.

Διαψεύδοντας ότι μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και τονίζοντας πως είναι μια χαρά, ο τραγουδιστής είπε για τον… «δράστη»: «για να μην νιώθει άσχημα αυτός που το έκανε έχω να του πω να μην στεναχωρηθεί... αυτά συμβαίνουν αρκετές φορές στην δουλεά μας!».

oikonomo.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top