Ελληνίδα ηθοποιός για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε: «Μετανιώνω που δεν τα είπα όλα»

«Θα ήθελα να μαζευτούμε όλες μαζί και να τα πούμε όλα. Να πούμε το όνομά του»

Ελληνίδα ηθοποιός για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε: «Μετανιώνω που δεν τα είπα όλα»

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στην αρχή της καριέρας της μίλησε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπότση στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Τζένη Μπαλατσινού.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της, ότι στα 21 της άνθρωπος του θεάτρου, την παρενόχλησε σεξουαλικά, και πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεπεράσει.

«Έκανε κάτι τόσο χυδαίο, που δυσκολεύομαι ακόμα και να το περιγράψω. Έπαθα τέτοιο σοκ, που προσπαθούσα να βρω που είναι η έξοδος, και δεν μπορούσα. Ούτε θυμάμαι πόσες μέρες έκλαιγα, όταν έφερνα στο μυαλό μου τη συγκεκριμένη εικόνα» είχε αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα από την Τζένη Μπαλατσινού για αυτόν τον εφιάλτη που έζησε ίδια απάντησε: «Δεν θέλω να το συζητήσω, γιατί ακόμα είμαι σε λανθάνουσα κατάσταση. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου που το είπα. Έχω μετανιώσει που δεν έχω τη δύναμη να τα πω όλα. Θα ήθελα να μαζευτούμε όλες μαζί και να τα πούμε όλα. Να πούμε το όνομά του» είπε χαρακτηριστικά υπονοώντας ότι και άλλοι συνάδελφοί της έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο άνθρωπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top