ΦΩΤΟ: Δείτε πως είναι το εσωτερικό της βίλας του Ντέμη Ρούσσου που πωλείται!

Την είχε βγάλει στο «σφυρί» δυο χρόνια πριν τον θάνατό του

ΦΩΤΟ: Δείτε πως είναι το εσωτερικό της βίλας του Ντέμη Ρούσσου που πωλείται!

​«Στο σφυρί» έχει βγει από το 2012 η υπερπολυτελής villa Alexandria του Ντέμη Ρούσσου στη Βούλα, στην οποία ζούσε ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης από το 1990.

image1 (1) - Copy - Copy - Copy.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, πρόκειται για μια μεζονέτα 400 τ.μ στην Άνω Βούλα, η οποία παραχωρείται επιπλωμένη στους υποψήφιους αγοραστές, στην τιμή των 2.000.000 ευρώ.

image1 (1) - Copy.jpg
Διακοσμημένη με φινετσάτα δωμάτια, εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, διαθέτοντας τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, 1WC, τζάκι, playroom και εσωτερική σκάλα, ενώ «βλέπει» σε Βούλα και Σαρωνικό, αφού είναι χτισμένη σε ύψωμα.

image1 (1) - Copy - Copy.jpg
Εντυπωσιακά και πανάκριβα φωτιστικά και πίνακες, «βαριά» σαλόνια, αντίκες, ξύλινες τραπεζαρίες με ασημένια κηροπήγια, σκαλιστά τραπεζάκια και φωτογραφίες του Ντέμη Ρούσσου δίπλα σε σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Σαλβαντόρ Νταλί, συμπληρώνουν το σκηνικό της υπερπολυτελούς βίλας, η οποία επιπλέον διαθέτει μαρμάρινα μπάνια, επιχρυσωμένες βρύσες, πανάκριβες ταπετσαρίες στους τοίχους και ένα τεράστιο μπιλιάρδο.

image1 (1).jpg
Όσο για τον εξωτερικό της χώρο; είναι καταπράσινος, ενώ υπάρχει μια γωνιά που «λούζεται» από τον ήλιο, όπου ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης απολάμβανε τον απογευματινό του καφέ.
image1.jpg
villa-roussos2.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top