ΔΕΙΤΕ: ομορφότερη του κόσμου μια 22χρονη από την Κολομβία!

Ποια είναι η Πολίνα Βέγκα που πήρε το στέμμα της Μις Υφήλιος

ΔΕΙΤΕ: ομορφότερη του κόσμου μια 22χρονη από την Κολομβία!

Η 22χρονη Πολίνα Βέγκα από την Κολομβία πήρε το στέμμα της Μις Υφήλιος, αφήνοντας πίσω τις άλλες 87 καλλονές από ολόκληρο τον κόσμο! Αναπληρωματικές στέφθηκαν η Μις ΗΠΑ και η Μις Ουκρανία, ενώ η Μις Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου, απέσπασε κολακευτικά σχόλια και έφτασε μέχρι τις καλύτερες 15.

miss-colombia-paulina-vega-universe-pageant-2015-gi.jpg

Εγγονή του θρυλικού τενόρου Γκαστόν Βέγκα, η Καρολίνα σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων σε πανεπιστήμιο της Μπογκοτά και ασχολείται με το μόντελινγκ από 8 ετών. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, έχει άλλες τέσσερις αδερφές και τρεις αδερφούς, μιλάει αγγλικά και λίγα γαλλικά και έχει μαύρη ζώνη στο tae kwon do, ενώ μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της, ο Ματέο.

COLOMBIA.jpg

Η Πολίνα «μάγεψε» την κριτική επιτροπή των καλλιστείων, συγκεντρώνοντας μάλιστα 9,9 με άριστα το 10 σε κάθε παρουσίαση, ενώ ξεπέρασε ακόμα και τα θεωρούμενα φαβορί του διαγωνισμού, όπως η Μις Βενεζουέλα και η Μις Ολλανδία.

vega-crown.jpg

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Χαίρομαι που πήρα το στέμμα της γυναίκας του σήμερα, μιας γυναίκας που δεν νοιάζεται μόνο για την ομορφιά, αλλά την ενδιαφέρει να είναι καλή επαγγελματίας και έξυπνη και να εργάζεται σκληρά», ήταν τα πρώτα λόγια της Μις Υφήλιος, που δήλωσε χαρούμενη και υπερήφανη όσο οι συμπατριώτες της πανηγύριζαν στους δρόμους για την στέψη της!

pu_1_2014_missuniverseregistrationandfittingpart3_uni201400758_16.jpg

Δείτε στο βίντεο την στιγμή της στέψης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top