«Κόπηκε» γνωστή σκηνή sex του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» - μάθε γιατί!

Τι αποκαλύπτουν η σκηνοθέτις και οι πρωταγωνιστές της ταινίας

«Κόπηκε» γνωστή σκηνή sex του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» - μάθε γιατί!

​Θύμα των… περικοπών έπεσαν οι «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»: εκτός του ότι δεν θα δούμε ποτέ το μόριο του πρωταγωνιστή, θα λείπει από την ταινία και μία από τις διασημότερες σκηνές σεξ του βιβλίου!

Τόσο η Σαμ Τέιλορ Γουντ, που σκηνοθετεί την ταινία, όσο και οι πρωταγωνιστές, Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον, μίλησαν στα περιοδικά «Variety» και «Vogue» για όσα… δεν θα δούμε.

50-shades-of-grey-20140725-a.jpg

Σύμφωνα με την Γουντ, από την μεγάλη οθόνη θα απουσιάσει η σκηνή με το ταμπόν: στο βιβλίο, μετά από κάποια προκαταρκτικά στο μπάνιο του ξενοδοχείου, ο Κρίστιαν σπρώχνει την Αναστασία στον νεροχύτη και της βγάζει το ταμπόν. Παρά το αίμα, οι δυό τους δεν σταματούν να κάνουν σεξ ξανά και ξανά και ξανά

«Δεν έβγαζε νόημα στην ταινία, δεν το συζητήσαμε καν», λέει χαρακτηριστικά η σκηνοθέτις.

50-Shades-22.jpg

Με την χαρά θα μείνουν και όσοι περιμένουν να δουν, έστω και λίγο, τα γεννητικά όργανα του πρωταγωνιστή: «το συνεργείο είχε πρόσβαση στα πάντα, αλλά όχι στον ανδρισμό μου! Στα γυρίσματα φορούσα ένα μικρό σπασουάρ στο χρώμα του δέρματος, σαν αυτά τα σακουλάκια που θα έδενε στο ζωνάρι του ο Ρομπέν των Δασών ή κάποιος από εκείνη την εποχή. Δεν έχει πίσω μέρος κι είναι πολύ μικρό. Δηλαδή, δεν είναι και πολύ μικρό, γιατί πρέπει να χωράει μπόλικα πράγματα», δηλώνει ο Ντόρναν.

50_Shades_Of_Grey_2.jpg

Τα γυρίσματα και το μοντάζ έχουν ολοκληρωθεί και η ταινία, που θα βγει στις αίθ��υσες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έχει πάρει την έγκριση της συγγραφέως, η οποία τονίζει πως πρόκειται για μια πιστή μεταφορά στην μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, για να μας καθησυχάσει για τις περικοπές στο σεξ, αναφέρει: «οι “50 Αποχρώσεις Του Γκρι” είναι, πάνω από όλα, μία ρομαντική ιστορία αγάπης και έρωτα και το σεξ είναι απλά κομμάτι όλου αυτού. Ο κόσμος που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία θεωρώ πως θα σοκαριστεί με το πόσο λίγες σκηνές σεξ υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια της ταινίας!».

Δείτε στα βίντεο τα τρέιλερ του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top