Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός μου πριν βγω στη σκηνή»

Ο χωρισμός τον γονιών του και ο έρωτας που δεν κρύβει

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός μου πριν βγω στη σκηνή»

​«Είμαστε μια οικογένεια περιφερόμενος θίασος» δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπορδούμης και άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Μία» μιλώντας για τον χωρισμό των γονιών του, τον θάνατο του αδερφού του που τον έμαθε λίγο πριν βγει στη σκηνή, αλλά και τον έρωτά του!

�� ηθοποιός δεν έκρυψε πως όσα γίνονταν στο σπίτι του τον επηρέασαν. «Όταν βλέπεις ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο, καλό είναι να μην συνεχίσεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Πόσο θα το ματώσεις; Είναι καλύτερο τα πράγματα να έρθουν σε ένα συναινετικό τέλος και να προχωρήσουν οι άνθρωποι τις ζωές τους», είπε για το διαζύγιο των γονιών του.

«Ίσως δεν πρόλαβα να πω στον αδερφό μου όλα όσα ήθελα… Έμαθα ότι πέθανε λίγο πριν βγω στη σκηνή. Έχουμε έναν μηχανισμό εμείς οι ηθοποιοί: ό,τι κι αν γίνει, βγαίνεις! Χτυπάει το κουδούνι, βγαίνεις και ολοκληρώνεις αυτό που έχεις επωμιστεί», εξομολογήθηκε.

Εδώ και ένα χρόνο, ο Αλέξανδρος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Χριστίνας Κοντοβά. «Δεν κρυβόμουν παλιότερα, ούτε θα κρυφτώ τώρα. Ζω την ζωή μου, δεν κάνω κάτι φοβερό», ανέφερε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «είμαι σε μια σχέση που μου έκανε το “κλικ” στο μυαλό, μετά κατέβηκε στην καρδιά και από εκεί σε ολόκληρο το σώμα. Μακροχρόνια δεν την λες, αλλά σαφώς και έχω επενδύσει σε αυτή και μας βλέπω μαζί και στο μέλλον».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top