Αλεξάνδρα Ούστα: «Είμαι καλά» λέει έναν χρόνο μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά

Τι αναφέρει για τις σχέσεις και τη συμβίωση;

Αλεξάνδρα Ούστα: «Είμαι καλά» λέει έναν χρόνο μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά

Έντεκα μήνες έχουν περάσει από το θάνατο του Σάκη Μπουλά και η σύντροφος του, Αλεξάνδρα Ούστα έχει αρχίσει να πατάει και πάλι στα πόδια της.

Η ηθοποιός σε όλες τις συνεντεύξεις της αποφεύγει να μιλάει για εκείνον: «Το ίδιο θα κάνω και τώρα» υποστηρίζει στο περιοδικό ΟΚ.

«Είμαι καλά. Μόλις πέρασα ένα πολύ δυνατό κρυολόγημα. Αναρρώνω. Γενικά από τη φύση μου είμαι αισιόδοξη. Χαμογελάω κάθε πρωί που ξυπνάω και βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Νομίζω πως από παιδί είχα αυτή την πεποίθηση ότι όλα στη ζωή είναι μαθήματα. Δεν θα πω κάτι άλλο» αναφέρει.

ousta.jpg
Μιλώντας για τον έρωτα και την συμβίωση η Αλεξάνδρα Ούστα παραδέχεται ότι έχει ερωτευτεί, όχι όμως πολλές φορές.

«Είμαι άτομο που αγαπά τη συμβίωση, τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα, αλλά θέτω πάντα το πλαίσιο ώστε να είμαι ελεύθερη συναισθηματικά, ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα για να μη με πνίγει» εξομολογείται.

Όσο για το αν έχει κάνει θυσίες για τον έρωτα: «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ έτσι. Τι θυσία να κάνω δηλαδή; Να σκοτώσω; Λειτουργώ έτσι όπως νιώθω. Αν χρειαστεί να κάνω κάποια θυσία, ίσως την κάνω, όμως πιστεύω ότι στον πραγματικό έρωτα δεν χρειάζεται να κάνεις θυσίες για να είσαι καλά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top