Ελληνίδα τραγουδίστρια: «με παρενόχλησαν σεξουαλικά. Με πίεσαν να πάρω ναρκωτικά»

Ποιος την αποκαλούσε «λαϊκή» και «σκυλού»;

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «με παρενόχλησαν σεξουαλικά. Με πίεσαν να πάρω ναρκωτικά»

Το ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, την πίεσαν να πάρει ναρκωτικά και δέχθηκε σκληρές αποδοκιμασίες, εξομολογείται η Ελένη Χατζίδου, περιγράφοντας το ξεκίνημα της καριέρας της!

«Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από διευθυντή δισκογραφικής εταιρείας. Είχαμε βγει για επαγγελματικό δείπνο και όταν στο τέλος τον ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά μου είπε πως δεν είναι μόνο αυτό, αλλά χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα πρώτα», λέει στο περιοδικό «You» η τραγουδίστρια και περιγράφει το πώς αντέδρασε «είπα απλώς “καληνύχτα” κι έφυγα!».

Παράλληλα, η Ελένη παραδέχεται και την επιμονή γνωστών της να πάρει ουσίες: «να φανταστείς ήμασταν μια παρέα, έκαναν όλοι, αλλά εγώ δεν έμπλεξα ποτέ. Με πίεζαν και με έ��αναν να αισθάνομαι εκτός ομάδας. Ακόμα και στο καμαρίνι μου υπήρξαν τραγουδίστριες, που έπαιρναν ναρκωτικά και μου πρότειναν επίμονα να δοκιμάσω. Έχω χάσει γνωστό από αυτά, όμως, ανεξάρτητα από αυτό, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δοκιμάσω!».

Τέλος, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι στην αρχή της καριέρας της, όταν όλοι τραγουδούσαν το «Χειρότερη», βίωσε την αποδοκιμασία. «Άκουσα τα χειρότερα σχόλια από συναδέλφους. Έλεγαν “τώρα θυμήθηκε να κάνει καριέρα” και με αποκαλούσαν “λαϊκή” και “σκυλού”! Όμως, δεν με ενοχλεί γελάω», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top