Βίκυ Κάβουρα: Το ΠΡΩΤΟ μήνυμα μετά το χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο

ΔΕΙΤΕ τη ΦΩΤΟ που ανέβασε στο Instagram

Βίκυ Κάβουρα: Το ΠΡΩΤΟ μήνυμα μετά το χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ένα μήνυμα όλο νόημα ανέβασε στο Instagram η Βίκυ Κάβουρα μετά το χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Resizer (1).jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης και παρά το ότι συγκατοικούσαν, ενώ η αιτία του φινάλε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήταν απόφαση του τραγουδιστή και αφορμή στάθηκαν οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού.

unnamed-39.jpg
Η Βίκυ Κάβουρα δανείστηκε ένα απόφθεγμα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και το δημοσίευσε μέσω μια φωτο στον προσωπικό της λογαριασμό: «Αν είναι έτοιμη η ψυχή είναι και τα πράγματα».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά το χωρισμό του ανέφερε: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα γι’ αυτό. Είμαστε εδώ για την απονομή του δίσκου μου, μου κάνετε κάποιες ερωτήσεις άσχετου περιεχομένου, αλλά για τα προσωπικά μου δεδομένα δεν μιλάω ποτέ».

«Πάρα πολλές φορές γράφονται πράγματα ανούσια, άσχετα, που δεν έχουν καμία σχέση με το περιβάλλον. Είναι κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν για να αναδείξουν το blog τους, την σελ��δα τους, ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Είναι προτιμότερο όλοι να κάνουμε την δουλειά μας σωστά και απαιτείται σεβασμός, το πιο απλό πράγμα!» συμπλήρωσε ενοχλημένος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top