ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: τι λέει ο Οικονομόπουλος για τον χωρισμό του!

Γιατί ξέσπασε για τα δημοσιεύματα σχετικά με τα προσωπικά του;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: τι λέει ο Οικονομόπουλος για τον χωρισμό του!

«Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη» ήταν το μότο που ακολούθησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χωρισμό από την Βίκυ Κάβουρα, ενώ ξέσπασε εναντίον των δημοσιευμάτων που επικαλούνται άτομα από το περιβάλλον του!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έριξαν αυλαία μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης και παρά το ότι συγκατοικούσαν, με πηγές από το περιβάλλον τους να αποδίδουν το φινάλε σε απόφαση του Νίκου και στο «βαρύ» επαγγελματικό πρόγραμμα της Βίκυς (αλήθεια, πού εμφανίζεται;).

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα γι’ αυτό. Είμαστε εδώ για την απονομή του δίσκου μου, μου κάνετε κάποιες ερωτήσεις άσχετου περιεχομένου, αλλά για τα προσωπικά μου δεδομένα δεν μιλάω ποτέ», είπε ο Νίκος, με ολίγον τι επιθετικό υφάκι, στους δημοσιογράφους.

Τονίζοντας ότι οι δικοί του άνθρωποι τον γνωρίζουν και δεν τον ρωτούν ποτέ, ο τραγουδιστής ξέσπασε για το αποκαλούμενο «περιβάλλον» που δίνει πληροφορίες: «πάρα πολλές φορές γράφονται πράγματα ανούσια, άσχετα, που δεν έχουν καμία σχέση με το περιβάλλον. Είναι κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν για να αναδείξουν το blog τους, την σελίδα τους, ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Είναι προτιμότερο όλοι να κάνουμε την δουλειά μας σωστά και απαιτείται σεβασμός, το πιο απλό πράγμα!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top