ΜΠΕΡΔΕΜΑ: ηθοποιός ακύρωσε τον γάμο της και έχει νέο σύντροφο!

Σούσουρο στο Hollywood με το φημολογούμενο ειδύλλιο και την απιστία

ΜΠΕΡΔΕΜΑ: ηθοποιός ακύρωσε τον γάμο της και έχει νέο σύντροφο!

Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ακύρωση του γάμου της και, ήδη, γνωστή ηθοποιός έχει νέο σύντροφο, τον οποίο, μάλιστα, αποκάλυψε μέσω των social media, φουντώνοντας τις φήμες ότι υπήρξε άπιστη!

Ο λόγος για την Κέιτ Χάντσον, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, στα μέσα του Δεκέμβρη ματαίωσε τον γάμο με τον τραγουδιστή των «Muse», Ματ Μπέλαμι, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης και ένα παιδί.

e3d81f195b67a8e9_katematthew (800x440).jpg

Αν και ουδείς γνωρίζει γιατί το πάλαι ποτέ ζευγάρι ανέτρεψε τα σχέδιά του, οι φήμες λένε ότι τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσά τους και η 35χρονη ηθοποιός… έριξε λάδι στη φωτιά!

derek-hough-shirtless-beach-1.jpg

Όπως λέγεται, η Κέιτ είναι ζευγάρι με τον 29χρονο χορευτή Ντέρεκ Χιου, ο οποίος την συνόδευσε στις «Χρυσές Σφαίρες», πριν από λίγες μέρες, αποφεύγοντας, βέβαια, να φωτογραφηθεί μαζί της.

Το καλύτερο όμως δεν σας το γράψαμε ακόμα! Μπορεί η Κέιτ να πήγε με το νέο αμόρε (έστω και σε απόσταση) στις «Χρυσές Σφαίρες», αλλά όση ώρα ετοιμαζόταν στο σπίτι, είχε τον Ματ Μπέλαμι να της κρατάει τα παιδιά, ώστε εκείνη να κάνει την yoga της, και το απαραίτητο μανικιούρ-πεντικιούρ για την βραδιά. Ιδού και τα πειστήρια στην παρακάτω φώτο, με τον τραγουδιστή... αγκαλιά με τα οικογενειακά «βάρη».

249AD12700000578-2907380-image-a-80_1421102678729.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top