Απάτη τα οπίσθια της Καρντάσιαν; ΔΕΙΤΕ την επίμαχη φωτογραφία!

Σάλος στα social media για το αν τα φουσκώνει ή είναι φυσικά

Απάτη τα οπίσθια της Καρντάσιαν; ΔΕΙΤΕ την επίμαχη φωτογραφία!

Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Κιμ Καρντάσιαν… φουσκώνει τα οπίσθιά της, πάνω στα οποία έχει χτίσει ολόκληρη καριέρα!

Αφορμή για τον σάλο στάθηκε η φωτογραφία κλινικής του Μαϊάμι για μια νέα θεραπεία η οποία υπόσχεται στις γυναίκες τον τουρλωτό πισινό που ονειρεύονται, αλλά και πολλοί άνδρες ορέγονται.

Η φωτογραφία απεικονίζει μία μελαχρινή σαν την Κιμ Καρντάσιαν, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με βεντούζες στα οπίσθια, οι οποίες, σύμφωνα με την κλινική, «φουσκώνουν» τους γλουτούς μέσα σε 45 λεπτά και έναντι 51 ευρώ την φορά.

kardashianback.jpg

Για γλουτούς αλά Καρντάσιαν χρειάζονται από τέσσερις μέχρι έξι επισκέψεις, όμως, ο χαμός που προκλήθηκε πήγε στράφι: βλέπεις, στην εικόνα ΔΕΝ ποζάρει η 34χρονη τηλεπερσόνα, που πριν από αρκετές εβδομάδες κατάφερε να «ρίξει» το Ίντερνετ προτάσσοντας τον πισινό της!

Το αν η Κιμ τα φουσκώνει, ή τα έχει από την φύση της, τα πλούσια τα ελέη, παραμένει αστικός μύθος… Η κλινική, πάντως, κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας!

Kim-Kardashian-Who-6-Big-Booty-Celebrities-1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top