ΤΡΑΓΙΚΟ: 19χρονη νικήτρια καλλιστείων «έσβησε» από λιποαναρρόφηση!

Άφησε την τελευταία της πνοή με το βραβείο του διαγωνισμού

ΤΡΑΓΙΚΟ: 19χρονη νικήτρια καλλιστείων «έσβησε» από λιποαναρρόφηση!

Με τραγικό τρόπο πέθανε 19χρονη εστεμμένη από το Εκουαδόρ: στο πλαίσιο του διαγωνισμού ομορφιάς είχε κερδίσει μία αισθητική επέμβαση, που έγινε η αιτία για να χάσει την ζωή της!

Πριν από τέσσερις μήνες, η Κάθριν Κάντο κέρδισε το στέμμα στον διαγωνισμό ομορφιάς «Queen Of Duran», ενώ στα έπαθλα περιλαμβάνονταν ένα αυτοκίνητο, ένα tablet και μία αισθητική χειρουργική θεραπεία.

24A9A56D00000578-0-image-a-5_1421144021510.jpg

Η 19χρονη αποφάσισε να μην υποβληθεί στη θεραπεία και, στις συστάσεις των κριτών να χάσει λίγο βάρος, επέλεξε να κάνει γυμναστική. «Σκεφτόταν να χαρίσει την επέμβαση σε κάποιον άλλο, ωστόσο, πείστηκε να την κάνει», δήλωσε ο αδερφός του μοντέλου, καταγγέλλοντας ότι δεχόταν τηλεφωνήματα για να πει το «ναι».

27b4275cdf67fac8ef7af010ec180724_XL (524x800).jpg

Το περασμένο Σάββατο, η Κάντο επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική και έκανε λιποαναρρόφηση, που στάθηκε μοιραία! Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η νεαρή καλλονή υπέστη εγκεφαλικό οίδημα, ενώ άνθρωποι της κλινικής δηλώνουν ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

catherine_cando_2 (1) (800x534).jpg

Το τραγικό φινάλε της 19χρονης εστεμμένης έχει πάρει τον δ��όμο της Δικαιοσύνης, ενώ η οικογένειά της, που κάνει λόγο για αμέλεια των γιατρών, έχει ζητήσει να γίνουν κυτταρολογικές και παθολογικές εξετάσεις προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που μία καλλονή «σβήνει» κατά την διάρκεια αισθητικής επέμβασης: το 2011, η 27χρονη Πάμελα Νασιμέντο από την Βραζιλία άφησε επίσης την τελευταία της πνοή μετά από λιποαναρρόφηση και ο θάνατός της αποδόθηκε σε καταπληξία, δηλαδή σε αδυναμία της καρδιάς να εξασφαλίσει επαρκή ροή αίματος και οξυγόνου.

Δείτε στο βίντεο την στέψη της 19χρονης στα καλλιστεία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top