Tζένιφερ Άνιστον για Αντζελίνα Τζολί: «Σιχάθηκα να με συγκρίνουν μαζί της»

Ξεσπάθωσε η 45χρονη star, δέκα χρόνια μετά το «κέρατο» του Μπραντ Πιτ

Tζένιφερ Άνιστον για Αντζελίνα Τζολί: «Σιχάθηκα να με συγκρίνουν μαζί της»

​Μια ολόκληρη δεκαετία πέρασε από τότε που ο Μπραντ Πιτ κεράτωσε την Τζένιφερ Άνιστον και την παράτησε για τα μάτια της Αντζελίνα Τζολί, αλλά αυτό το τρίο… παραμένει ακόμα το αγαπημένο θέμα των tabloids.

Η Άνιστον από την άλλη μεριά, έχει μπουχτίσει να την συγκρίνουν με την 39χρονη Τζολί.

jennifer-aniston-versus-angelina-jolie-whos-hotter.jpg
Γι΄αυτό και σε συνέντευξη της στους «New York Times», έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, χώνοντας τα παράλληλα σε όσα ΜΜΕ επιμένουν να εμπλέκουν αυτά τα τρία ονόματα μαζί:

«Είναι γελοίο ότι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι θα πρέπει να συγ��ρίνουν το δικό μου όνομα με αυτό της Τζολί, και αντίστροφα. Αυτή η σύγκριση είναι απελπιστική!Βαρέθηκα και σιχάθηκα αυτό το πράγμα» δήλωσε η 45χρονη ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε πως νιώθει που η ταινία της Αντζελίνα, «Unbroken» δεν έχει δεχτεί και τις καλύτερες κριτικές, ενώ η ίδια είναι υποψήφια για το Βραβείο του Α΄Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Cake», στις «Χρυσές Σφαίρες».

Παράλληλα, η Άνιστον ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά», τελειώνοντας την κουβέντα για την Τζολί μέσα σε… 30 δευτερόλεπτα!

Περσινά, ξινά σταφύλια για την διάσημη ηθοποιό, η οποία πλέον είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Τζάστιν Θερού και για Μπραντ Πιτ ούτε λόγος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top