Δεν τους μπήκε καλά ο χρόνος:ερωτικά καβγαδάκια και σκηνές ζήλιας για Έλενα Ράπτη-Λούκα Γιώρκα!

ΔΕΙΤΕ τι λέει ένας γείτονάς τους

Δεν τους μπήκε καλά ο χρόνος:ερωτικά καβγαδάκια και σκηνές ζήλιας για Έλενα Ράπτη-Λούκα Γιώρκα!

​Δεν υποδέχτηκαν καλά το νέο έτος, η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας, μιας και τελείωσε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς με έναν μεγάλο καβγά!

Το ζευγάρι αν και δείχνει πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Realnews» οι σκηνές ζηλοτυπίας και από τις δύο πλευρές οδηγούν συχνά σε εντάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου, περαστικοί τους άκουσαν να διαπληκτίζονται έντονα μεταξύ τους και να φωνάζουν ο ένας στον άλλον, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι, όπου ζουν μαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, οι φωνές τους ήταν τόσο δυνατές που τους άκουσαν μέχρι και οι γείτονες.

«Φώναζαν αρκετά και για πολλή ώρα. Φοβηθήκαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι, αλλά τελικά μπήκαν στο σπίτι και ηρέμησαν» είπε ένας γείτονας στην εφημερίδα.

Και ξέρετε τι λένε... όπως σου μπει ο χρόνος έτσι θα κυλήσει και τους υπόλοιπους μήνες...!

Βέβαια αυτό δεν φαίνεται να είναι και το πρώτο τους καβγαδάκι, αφού λίγες ημέρες πριν η βουλευτής της ΝΔ με τον τραγουδιστή μάλωσαν πάρα πολύ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Εν τω μεταξύ πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού είπε ότι και οι δυο έχουν εκρηκτικούς χαρακτήρες γι’ αυτό υπάρχουν αυτές οι εντάσεις. Όμως το ίδιο πρόσωπο τόνισε ότι ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που δεν πρόκειται να φθαρεί από τους τσακωμούς που όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια βιώνουν.

3101020153-0_showbiz2675.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top