Φιλιππίδης: Η αντίδραση του με θεατές που έτρωγαν πασατέμπο και έφτυναν στη μοκέτα του θεάτρου

«Πιστεύω ότι ήταν στημένο» λέει ο ηθοποιός

Φιλιππίδης: Η αντίδραση του με θεατές που έτρωγαν πασατέμπο και έφτυναν στη μοκέτα του θεάτρου

Για τις αγενείς συμπεριφορές που του έχουν τύχει κατά καιρούς στο θέατρο, αλλά και για μια εξ΄αυτών που τον έκανε να βγει από τα ρούχα του, μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Το να χτυπήσει ένα τηλέφωνο, ας πούμε ότι μπορεί να συμβεί αν και δεν θα έπρεπε. Το χειρότερο είναι να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο. Εκεί σταματάμε την παράσταση. Εγώ αυτό που κάνω είναι ότι μένω ακίνητος. Τελειώνει το τηλεφώνημα και συνεχίζουμε. Το καταλαβαίνει βέβαια όλος ο κόσμος, το καταλαβαίνει και αυτός, και σε πληροφορώ ότι ο υπόλοιπος κόσμος είναι εναντίον αυτού που χτυπά το τηλέφωνο» είπε στην αρχή ο ηθοποιός, μιλώντας γενικά.

Στη συνέχεια όμως, αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο και τόσο κραυγαλέο περιστατικό, που πλέον πιστεύει ότι ήταν στημένο:

«Αυτό δεν είναι αυτονόητο για κάποιους δημοσιογράφους και για κάποιους συναδέλφους πολύ καλούς. Δικαιολογούν αυτόν τον οποίο τρώει ας πούμε. Μου έχει συμβεί κι αυτό. Να σταματήσω την παράσταση επειδή κάποιοι έτρωγαν με αγένεια μέσα στο θέατρο πασατέμπο. Και έφτυναν μετά τα φλούδια στη μοκέτα. Ήταν δυο άνθρωποι και εγώ πιστεύω ότι ήταν στημένο. Σταμάτησα και οι πρώτοι που μας κατηγόρησαν ήταν οι συνάδελφοι μας. Έτσι νομίζουν ότι προστατεύουν το θέατρο. Πρόκειται για άνεργους συναδέλφους από ικανότητα. Ένας σκηνογράφος τον οποίο εμείς τον έχουμε ευεργετήσει, με καθύβρισε. Πρόκειται για κάποιον, τον οποίον μας είχε τύχει παλαιότερα με τον Γιάννη τον Μπέζο να θέλει να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω παραγωγός, και εμείς να προσπαθούμε να τον πείσουμε λέγοντας του “όχι θα βελτιωθεί”».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top