«Έσβησε» κατά την διάρκεια πρόβας ο «κακός» του «Τζέιμς Μποντ»!

Θλίψη για τον θάνατο του 42χρονου Καν Μπονφίλς

«Έσβησε» κατά την διάρκεια πρόβας ο «κακός» του «Τζέιμς Μποντ»!

​Την ώρα που έκανε πρόβα για θεατρική παράσταση άφησε την τελευταία του πνοή ο 42χρονος ηθοποιός Καν Μπονφίλς, γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «Star Wars», «Batman Begins», «Lara Croft: The Cradle of Life» και «James Bond: Skyfall»!

Ο ηθοποιός ετοιμαζόταν για την παράσταση «Η Κόλαση του Δάντη», που θα ανέβαινε από την ομάδα «Craft Theatre Company» στο «Rag Factory» του Λονδίνου.

Khan-Bonfils-2.jpg
(O Καν Μπονφίλς στην ταινία «Skyfall»)

«Ο Καν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας πρόβας και ο σκηνοθέτης Ρόκι Ροντρίγκεζ Τζούνιορ, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν», δήλωσε εκπρόσωπος της θεατρικής ομάδας και πρόσθεσε: «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και βυθισμένοι στο πένθος, είναι μια πραγματική τραγωδία».

Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει γ��ωστή, ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η άμεση αντικατάσταση του ηθοποιού προκειμένου να γίνει η πρεμιέρα της παράστασης, αύριο, Σάββατο.

«Το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε αυτό που ετοιμάζουμε. Πρέπει να τελειώσουμε το ταξίδι που κάναμε μαζί με τον Καν. Είμαστε σίγουροι πως εκείνος θα είναι περήφανος για εμάς», απαντούν στους επικριτές οι υπεύθυνοι του θιάσου.

khan-bonfils.jpg
(Φωτογραφία από την εμφάνισή του στο «Star Wars»)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top