Υποψήφια βουλευτής Στανίση: «αυτοί που με χλευάζουν, με ξέρουν;»

Πώς πήρε την απόφαση να πολιτευτεί;

Υποψήφια βουλευτής Στανίση: «αυτοί που με χλευάζουν, με ξέρουν;»

Για την απόφασή της να πολιτευτεί μίλησε η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή «Μία», αποκαλύπτοντας πώς της έγινε η πρόταση, αλλά και απαντώντας σε όσους επικρίνουν την υποψηφιότητά της με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η λαϊκή τραγουδίστρια θα είναι υποψήφια στην Ημαθία: «από εκεί είμαι, εκεί γεννήθηκα. Το σκεφτήκαμε με τον Απόστολο επειδή είναι οι ρίζες μου από εκεί, τραβάει η φλέβα».

«Ήμουν στην Καρδίτσα και με πήρε τηλέφωνο κάποιος από την ομάδα του. Έκανα πρόβες εκείνη την ώρα και τους είπα να με πάρουν αργότερα. Μίλησα μετά μαζί του και δεν το σκέφτηκα: “μαζί σου!”, του είπα», είπε η Κατερίνα περιγράφοντας το πώς έγινε η πρόταση, ενώ συμπλήρωσε ότι γνωρίζει τον Απόστολο Γκλέτσο και την διαδρομή του στη δημαρχία.

Η τραγουδίστρια, που αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη να υπάρχουν νυχτερινά μαγαζιά για να δουλεύει κόσμος εκτός των τραγουδιστών, τόνισε ότι δεν την τρομάζουν οι αντιδράσεις, ενώ απάντησε στους επικριτές της λέγοντας: «εγώ θα τα πω όπως τα ξέρω και τα νιώθω και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Θέλω να πιστεύω ότι έχω ένα καλό όνομα στην κοινωνία και, αν ο κόσμος πιστεύει ότι έχω κάτι να κάνω κι εγώ, ας με ψηφίσει… Αυτοί που με χλευάζουν για την απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική, με ξέρουν σαν άνθρωπο;».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Στανίση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top