Μπέλλα Κυδωνάκη για τον γιο της: «ένιωθα ότι δεν έχει μεγάλο κύκλο ζωής»

Τι λένε για τον θάνατο που τις συγκλόνισε η αστρολόγος και η κόρη της

Μπέλλα Κυδωνάκη για τον γιο της: «ένιωθα ότι δεν έχει μεγάλο κύκλο ζωής»

​«Είχα νιώσει ότι ο γιος μου δεν είχε μεγάλο κύκλο ζωής», εξομολογείται η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη και μιλά για τον πρόωρο χαμό του 25χρονου γιού της, Γιάννη, ενώ τονίζει πως νιώθει ότι τον έχει μέσα της και συνυπάρχουν!

Ο γιος της αστρολόγου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου τρια χρόνια. Μάλιστα, αν και είχε επιβιώσει μετά από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο με μηχανή, ήταν καλά, ωστόσο, «έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

«Το είχα νιώσει ότι δεν είχε μεγάλο κύκλο ζωής. Αλλά μου το έδειχνε και ο Γιάννης αυτό, γιατί όλο βιαζόταν, ήταν ένα παιδί που ο χρόνος έτρεχε γι’ αυτόν, ήθελε να τα ζήσει όλα γρήγορα», λέει στο περιοδικό «Ok!» η Μπέλλα Κυδωνάκη.

Επισημαίνοντας πως το τραγικό γεγονός άλλαξε την οπτική με την οποία βλέπει τα πράγματα, η αστρολόγος αναφέρεται στο πώς βιώνει την απώλειά: «ο Γιάννης είναι πάνω από παρακαταθήκη, είναι η ίδια μου η ύπαρξη. Τον έχω μέσα στην καρδιά μου όλη μέρα και όλη νύχτα. Συνυπάρχουμε. Απλώς αυτό που κατάφερα τα τελευταία χρόνια είναι να έρθω σε μεγαλύτερη επαφή με τον αόρατο κόσμο, εκεί που υπάρχουν οι ψυχές, χάρη στη μεγάλη αγάπη μου στο Γιάννη. Έλεγα ότι αυτή η αγάπη δεν μπορεί να χαθεί αφού έφυγε. Έτσι δυνάμωνα».

«Όταν ακούω μουσική, σκέφτομαι τον Γιάννη. Ακούγαμε μαζί ελληνικά τραγούδια, κυρίως την ικαριώτικη μουσική, που τόσο μας άρεσε. Φυσικά, όλη μέρα το μυαλό μου είναι εκεί», συνεχίζει η ίδια, προσθέτοντας ότι την βοηθάει πολύ η προσευχή, αλλά και το να κάνει παρέα με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα.

Η αστρολόγος έχει επίσης μία κόρη, την 22χρονη Ματίνα, η οποία γύρισε πρόσφατα από τις σπουδές της στο Λονδίνο. «Πήρα πολλή δύναμη από την μαμά μου. Αν είχε “πέσει” εκείνη, δεν ξέρω πώς θα το αντιμετώπιζα. Ξαφνικά ένιωσα ένα τεράστιο βάρος και όλοι μου έλεγαν “πρόσεχε την μαμά σου”. Ευτυχώς που ήταν εκείνη για να το περάσω όλο αυτό, αλλιώς δεν ξέρω πώς θα ήμουν», λέει η Ματίνα και παραδέχεται πως όλα στη ζωή της άλλαξαν με άσχημο τρόπο, κάνοντάς την, όμως, να εκτιμά τα μικρά κι ασήμαντα πράγματα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top