Έξαλλος ο Τότσικας: «δεν θέλω να ασχοληθεί ξανά κανείς με τα προσωπικά μου»

Γιατί τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο ηθοποιός;

Έξαλλος ο Τότσικας: «δεν θέλω να ασχοληθεί ξανά κανείς με τα προσωπικά μου»

​Πυρ και μανία έγινε σε συνέντευξή του ο Αποστόλης Τότσικας, τονίζοντας ότι δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά κανείς με την προσωπική του ζωή, ξεχνώντας, μάλλον, ότι η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη, είναι εκείνη που βγάζει στα social media ουκ ολίγες από τις προσωπικές στιγμές τους!

«Με έχει βοηθήσει πολύ η Ρούλα. Και δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για εκείνη. Θέλω να αφορώ τους άλλους με τη δουλειά μου και μόνο. Δεν θέλω να ασχοληθεί ξανά κανείς με τη ζωή μου με τη Ρούλα. Εμένα ο κόσμος θέλω να με ξέρει για τις δουλειές μου και όχι για τη σχέση μου», λέει στο περιοδικό «Οκ!» ο ηθοποιός και ξεκόβει κάθε περαιτέρ�� συζήτηση, αφού πρώτα έχει ήδη απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις για τα προσωπικά του.

Δεν λέμε, δικαίωμά του να κρατά μακριά από τα φώτα την προσωπική του ζωή, αλλά θα πρέπει να του θυμίσουμε ότι δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι που την βγάζουν στη φόρα, αλλά και η ίδια η καλή του!

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη του Αποστόλη, αλλά και την δική μας, θυμίζουμε πως με φωτογραφίες στα social media η Ρούλα Ρέβη έδωσε δημοσιότητα, μεταξύ άλλων, στον αρραβώνα τους, στον γάμο τους, στα «καυτά» τους φιλιά κάτω από το νερό, αλλά και στο πώς είναι ο ηθοποιός στο ντους και στο κρεβάτι του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top