ΟΛΑ όσα έγιναν στον γάμο της Κάμερον Ντίαζ: γιατί έβριζε η νύφη;

Λόγια τρυφερά και… «γαλλικά» στην τελετή

ΟΛΑ όσα έγιναν στον γάμο της Κάμερον Ντίαζ: γιατί έβριζε η νύφη;

​Με πολύ ρομαντισμό, διακοπή ρεύματος και… «γαλλικά», παντρεύτηκε έπειτα από επτά μήνες σχέσης με τον Μπέντζι Μάντεν η Κάμερον Ντίαζ, η οποία ντύθηκε νυφούλα υπό άκρα μυστικότητα, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο γάμος της 42χρονης ηθοποιού και του 35χρονου κιθαρίστα έγινε στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες, παρουσία περίπου 90 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων η Ρις Γουίδερσπουν και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

FFN_FF13FF7FF8_DiazMadden_Wed_010515_51618170.jpg

«Δεν ήθελα να “αράξω”, δεν ήθελα να συμβιβαστώ. Τώρα έχω τον καλύτερο άνδρα. Τον δικό μου ξεχωριστό άνθρωπο. Είναι δικός μου», είπε η Κάμερον κατά τη διάρκεια της τελετής, που έγινε στον κήπο, κάτω από μία τεράστια λευκή τέντα, σύμφωνα με το ιουδαϊκό τελετουργικό.

Πιο… χιουμοριστικά ήταν και τα λόγια του γαμπρού, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ανέφερε: «το μόνο που ζήτησα ήταν να έχω τον πρώτο λόγο για δύο πράγματα, τη μουσική και την τούρτα!».

FFN_FF13FF7FF8_DiazMadden_Wed_010515_51618276.jpg

Από την τελετή δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Ξαφνικά, τα φώτα άρχισαν να τρεμοπαίζουν και έγινε διακοπή ρεύματος την ώρα που η νύφη έμπαινε στον χώρο της δεξίωσης, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να αρχίσει τις εκφράσεις τύπου «γαμώτο», «σκατά» και «πλάκα μου κάνεις»!

Επίσης, ο 5χρονος ανιψιός του γαμπρού, που κουβαλούσε τις βέρες, έριξε κάτω τα δαχτυλίδια, κάνοντας τους καλεσμένους να γελάσουν, ενώ η νύφη χρειάστηκε να αλλάξει φόρεμα, άγνωστο γιατί, λίγο πριν κοπεί η γαμήλια τούρτα…

FFN_FF13FF7FF8_DiazMadden_Wed_010515_51618157.jpg

Δείτε στο βίντεο την άφιξη των celebrities στον γάμο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top