ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Μάριος Ιορδάνου μιλάει για τον κρυφό γάμο του με την Σοφία Καζαντζιάν

«Ήρθε στην εκκλησία με παντελόνα» επισήμανε ο ηθοποιός

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Μάριος Ιορδάνου μιλάει για τον κρυφό γάμο του με την Σοφία Καζαντζιάν

​Για τον κρυφό του γάμο με την συνάδελφό του Σοφία Καζαντζιάν τον Αύγουστο, μίλησε για πρώτη φορά ο Μάριος Ιορδάνου στην εκπομπή «Μία».

«Θέλαμε να πάμε ένα ταξίδι στην Ιταλία, τη Φλωρεντία και τη Ρώμη και λίγο πριν αποφασίσαμε να το συμπληρώσουμε με ένα γάμο» είπε ο ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε πως μάρτυρας στο γάμο του ήταν η γιαγιά του!

«Πήραμε τη γιαγιά μου που κοντεύει ένα αιώνα ζωής και τώρα μένει στο Αγρίνιο. Είναι εκατό ετών έχει δουλέψει οικοδομή στο παρελθόν. Τώρα μένει στο Αγρίνιο. Την πήρα και της είπα πως θα κάνουμε πολιτικό γάμο με τη Σόφη. Ήρθε πολύ ευτυχισμένη» δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ η σύζυγός της συμπλήρωσε: «μάλιστα ήθελε και να χορέψει αλλά της είπαμε πως είναι πολιτικός ο γάμος».

280814110624_4156.jpg
Παράλληλα, ο ηθοποιός αποκάλυψε τι φορούσε η σύζυγός του στο Δημαρχείο της Παντέλης τη μέρα του γάμου τους: «η Σόφη ήταν απλή. Έσκασε μύτη με παντελόνα. Μ’ αρέσουν οι απλές νύφες».

Resizer.jpg
Όσο για το αν σκοπεύουν να κάνουν σύντομα παιδί;

«Δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα. Δε μου αρέσει να θεωρείται δεδομένο μετά το γάμο. Πρέπει να έχεις το σθένος όταν το κάνεις, να βάλεις το παιδί πάνω απ’ όλους» επισήμανε η σύζυγος του Μάριου Ιορδάνου,με τον ίδιο να δηλώνει πως θέλει να κάνει αγοράκι: «αγόρι να’ ναι και ό, τι να’ ναι» επισήμανε χιουμοριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top