Το «ξεκαθάρισμα» της Έλενας Παπαρίζου για τη νέα χρονιά

«Να μη μετανιώνουμε για τα λάθη μας αλλά να τα βλέπουμε σα μάθημα»

Το «ξεκαθάρισμα» της Έλενας Παπαρίζου για τη νέα χρονιά

​Το 2014 έφυγε και η Έλενα Παπαρίζου είπε να κάνει έναν απολογισμό αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Τώρα μπορεί να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της αφού έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του συντρόφου της Αντρέα Καψάλη, στο παρελθόν όμως πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές!

H ίδια θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της και έτσι ανάρτησε ένα κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

ELENA PAPARIZOY (607x800).jpg

ΠΑΠΑΡΙΖΑΚΙ.jpg
«Χρόνια πολλά φιλαράκια μου!!!Άργησα να σας στείλω αυτό το μήνυμα, γιατί δεν ήθελα να είναι απρόσωπο και τυπικό.Εύχομαι να περάσατε όμορφα χθες όπως και εγώ, με φίλους και οικογένεια. Από τη χθεσινή βραδιά, για εμένα η Πρωτοχρονιά έχει πλέον καινούργιο νόημα. Στην παρέα μου, ο καθένας μας έκανε μια προσωπική αναδρομή και απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε. Τι κάναμε σωστά, τι λάθος, τι μας έκανε ευτυχισμένους και τι μας πλήγωσε, αυτά που μας έκαναν περήφανους και ό, τι μας δυσκόλεψε. Έτσι κατάλαβα ότι στο χέρι μας είναι να επανορθώσουμε τα λάθη μας για να γινόμαστε καλύτεροι φίλοι με τον εαυτό μας και καλύτεροι συνάνθρωποι. Να κρατάμε τα σοφά που μας διδάσκει η ζωή και να γινόμαστε όλο και πιο δημιουργικοί. Να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην ντρεπόμαστε να ζητάμε συγγνώμη. Να είμαστε άνθρωποι όλο καρδιά, να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας... Να μη μετανιώνουμε για τα λάθη που κάναμε, αλλά να τα βλέπουμε ως μάθημα και δίδαγμα για να μην τα επαναλάβουμε. Να είμαστε καλό παράδειγμα για άλλους και να δίνουμε δύναμη. Η δύναμη ενώνει τον κόσμο. Σας ευχαριστώ μ��σα από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και τη δύναμη που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Πραγματικά νιώθω ότι με κάνετε καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα που περνάει και εγώ με τη σειρά μου θέλω να σας ευχηθώ...ένα καλό 2015 με υγεία, προσωπική ευτυχία και τύχη. Αυτά είναι για μένα τα πιο σημαντικά για να έχουμε ποιότητα στη ζωή μας. Καλή χρονιά λοιπόν Φιλαράκια μου και μην ξεχνάτε.. Σας λατρεύω» έγραψε όλο νόημα η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top