Θετικοί στον ιό του AIDS βρέθηκαν πρωταγωνιστές πορνό ταινίας μετά από σεξ χωρίς προστασία

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές

Θετικοί στον ιό του AIDS βρέθηκαν πρωταγωνιστές πορνό ταινίας μετά από σεξ χωρίς προστασία

​Συναγερμό σήμαναν οι υγειονομικές αρχές στην Καλιφόρνια, οι οποίες υποστηρίζουν πως έχουν ισχυρές αποδείξεις για πορνοστάρ, που βρέθηκαν θετικοί στον ιό του AIDS.

Όπως αναφέρουν, ο πρωταγωνιστής σε ταινίες ακατάλληλου για ανηλίκους περιεχομένου, μολύνθηκε από τον ιό, έπειτα από απροστάτευτο σεξ που έκανε, κατά την διάρκεια δυο ξεχωριστών γυρισμάτων ταινίας, με πολλούς και διαφορετικούς άνδρες.

«Κατά την διάρκεια του δεύτερου γυρίσματος, εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης. Επισκέφτηκε κλινική, και έκανε ένα ακόμα τεστ αίματος, που έδειξε πως πρόσφατα είχε μολυνθεί από HIV».

2452BB1A00000578-2890798-image-a-25_1419918166825.jpg
Στη συνέχεια, θετικός στον ιό βρέθηκε ένας ακόμη ηθοποιός, ο οποίος σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, «κόλλησε» HIV από τον πρώτο άνδρα, με τον οποίο ήρθε σε σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και τόσο οι αρχές όσο και τα εργαστήρια που διεξάγουν τις απαραίτητες εξετάσεις, ερευνούν το γεγονός.

Αυτό που εξετάζουν, είναι το γεγονός ο πρώτος ηθοποιός να είχε υποβληθεί σε εξετάσεις αρχικά, αλλά να βγήκαν αρνητικές, καθώς τον πρώτο καιρό, ο ιός μπορεί να μην ανιχνεύεται στο αίμα, ακόμα κι αν υπάρχει, με αποτέλεσμα να κολλήσει και ο έτερος συμπρωταγωνιστής του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top