Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Βέφας Αλεξιάδου για την κόρη της

«Το χαμόγελό της φώτιζε το τραπέζι μας και ένιωθα την ��νάσα της»

​Τις μέρες των γιορτών το μεγάλο κενό που νιώθει στην καρδιά της η Βέφα Αλεξιάδου μεγαλώνει αφού η απουσία της κόρης της Αλεξίας, που όπως σας είχαμε ενημερώσει έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο μήνες, είναι πιο αισθητή.

Πέρυσι τέτοιες μέρες το γιορτινό οικογενειακό τραπέζι ήταν γεμάτο. Φέτος, η καρέκλα της Αλεξίας είναι κενή σαν το κενό που νιώθει στην ψυχή της η Βέφα Αλεξιάδου η οποία γι άλλη μία φορά ραγίζει καρδιές με το νέο συγκινητικό μήνυμα για την κόρη της.

«Το γιορτινό μας τραπέζι εφέτος στο σπίτι της Άντζυς. Η Αλεξία ήταν κι αυτή εκεί, στη σκέψη όλων μας. Το χαμόγελο της φώτιζε το τραπέζι μας κι ένιωθα την ανάσα της και τη γλυκιά φωνή της να ψιθυρίζει στο αυτί μου. Χρόνια Πολλά σε όλους σας μανούλα, όπου θα συγκεντρώνεστε όλοι αγαπημένοι θα' μαι κι εγώ εκεί. Κι έτσι δεν είναι φίλες και φίλοι μου; Με τη σκέψη μας δεν φέρνουμε πάντα κοντά μας αυτούς που αγαπάμε κι ας βρίσκονται μακριά μας; Χρόνια Πολλά σε κάθε σπιτικό εύχομαι. Και του Χρόνου» έγραψε η τηλεμαγείρισσα.

Χωρίς τίτλο.jpgΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top