Σάλος: «ξέχασαν» την διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Οι τελευταίες επιθυμίες έφεραν... γκρίνιες

​Κακός χαμός έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία καθώς η κυβέρνηση φέρεται να «ξέχασε» την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ανακοίνωσή της για μια νέα εφαρμογή με τις διαθήκες επιφανών Άγγλων και Ουαλών!

Σε βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε στο Ίντερνετ «ανέβηκαν» 41 εκατομμύρια διαθήκες, μεταξύ των οποίων εκείνες του Καρόλου Ντίκενς, του Ουίνστον Τσόρτσιλ, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, του Τζον Κέινς και του Αλαν Τιούρινγκ. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει αντίγραφο της διαθήκης που επιθυμεί, εντός 10 ημερών και αφού πληρώσει περίπου 13 ευρώ.

Ο σάλος ξέσπασε όταν το αρμόδιο υπουργείο ανέφερε στη σχετική του ανακοίνωση ότι οι «περίεργοι» θα μπορέσουν να διαβάσουν πώς ο Ντίκενς είχε ζητήσει να ενταφιαστεί χωρίς πολυτέλειες και ιδιωτικά, ο οικονομολόγος Τζον Κέινς επιθυμούσε να καταστραφούν οι περισσότερες από τις σημειώσεις και τα χειρόγραφά του που δεν είχαν δημοσιευθεί και ότι ο μαθηματικός Αλαν Τιούρινγκ μοίρασε εξίσου τα υπάρχοντά του ανάμεσα σε μια ομάδα συναδέλφων και τη μητέρα του.

Κουβέντα δεν υπήρχε στην ανακοίνωση για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα και μερίδα Βρετανών βρήκε έναν λόγο να γκρινιάξει χρονιάρες μέρες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top