ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Γιάννης Πλούταρχος μιλά για την κόντρα με τον Ρέμο!

Τι συνέβη σε πρόσφατη συνάντησή τους;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Γιάννης Πλούταρχος μιλά για την κόντρα με τον Ρέμο!

​Κρατάει χρόνια αυτή η φημολογούμενη κόντρα και, για πρώτη φορά, ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε για όσα τον χωρίζουν από τον Αντώνη Ρέμο, περιγράφοντας όσα έγιναν σε πρόσφατη συνάντησή τους!

Εδώ και περίπου τρία χρόνια λέγεται ότι οι δύο τραγουδιστές είναι «στα μαχαίρια» λόγω ανταγωνισμού και οι ίδιοι ουδέποτε είπαν ή έκαναν κάτι για να την διαψεύσουν. Μάλιστα, o... θρύλος λέει ότι δεν είχαν τις καλύτερες των σχέσεων ούτε την περίοδο που ανήκαν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, η οποία φέρεται να προσπάθησε να μεσολαβήσει αλλά μάταια.

«Είναι αστεία όλα αυτά που λέγονται! Ο καθένας μας έχει την δική του ξεχωριστή πορεία στο τραγούδι. Δεν είμαστε ανταγωνιστές, είμαστε συναγωνιστές, με ένα ιδιαίτερο στυλ στο τραγούδι. Περιπατητές είμαστε στο τραγούδι και ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνουν τα χνάρια μας», λέει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ο Γιάννης.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι προ ημερών συναντήθηκε με τον Αντώνη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και τραγούδησαν μαζί με την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστούν κάποια στιγμή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top