Απάντησε η κόρη της Μελ Μπι στις φήμες περί ξυλοδαρμού της μητέρας της από τον πατριό της

Δείτε τι έγραψε στα social media

Απάντησε η κόρη της Μελ Μπι στις φήμες περί ξυλοδαρμού της μητέρας της από τον πατριό της

​Άνω- κάτω είναι η οικογένεια της πρώην τραγουδίστριας των «Spice Girls», Μελ Μπι, μετά τις φήμες που θέλουν την ίδια να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της, Στίφεν Μπελαφόντε.

171214091802_2673.jpg
Έξαλλη φαίνεται πως είναι και η κόρη της, Φίνιξ, η οποία αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μέσω της σελίδας της στο Instagram.

mel2.jpg
«Μπορείτε να ηρεμήσετε πια; Δεν χτύπησε την μαμά μου. Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η ανόητη φήμη!», έγραψε! Μάλιστα, «ανέβασε» και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον πατριό της, μέσα στο αμάξι!

mel.jpg
Όλα άρχισαν πριν λίγες μέρες όταν η 39χρονη celebrity νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι, ενώ λίγο νωρίτερα είχε εμφανιστεί σε διάσημο show με εμφανείς μελανιές στο σώμα της.

Resizer.jpg
Τότε ξεκίνησαν οι φήμες που την ήθελαν να έχει πέσει θύμα οικογενειακής βίας, από τον νυν σύζυγό της και να έχει αποφασίσει, μάλιστα, να εγκαταλείψει και το σπίτι τους.

Πάντως, εκείνος αντέδρασε μέσα από τα social media, γράφοντας πως ποτέ δεν χτύπησε την γυναίκα του, ενώ εκείνη δεν πήρε θέση σε όσα ακούστηκαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top