ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ηθοποιός:«Δεν κάνω μπότοξ γιατί έχω δυνατούς μυς και δεν με πιάνει»

«Δεν είμαι υπέρ των λίφτινγκ γιατί βλέπω γυναίκες που είναι όλες ίδιες»

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ηθοποιός:«Δεν κάνω μπότοξ γιατί έχω δυνατούς μυς και δεν με πιάνει»

​Την… ιδιαιτερότητα που έχει το πρόσωπο της με αποτέλεσμα να μην της «επιτρέπει» να κάνει μπότοξ αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός, εξήγησε πως «δεν είμαι υπέρ των λίφτινγκ γιατί βλέπω γυναίκες που είναι όλες ίδιες. Δεν μου αρέσουν τα ψεύτικα πράγματα. Το να κάνει μια γυναίκα μπότοξ, είναι διαφορετικό. Το είχα δοκιμάσει πιο παλιά. Δυστυχώς, έχω μια ιδιαιτερότητα. Έχω πολύ δυνατούς μυς και δεν με πιάνει. Μια φορά έκανα και δεν είδα καμία διαφορά. Σκέφτηκα “για ποιο λόγο να ταλαιπωρούμαι;” οπότε δεν το ξανατόλμησα. Θεωρώ ότι έχω μια καλή εμφάνιση γιατί έχω πολύ καλές συνήθειες. Δεν έχω πιει ποτέ αλκοόλ, δεν τρώω ζάχαρη, πάντοτε κάνω διατροφή».

0548_MARIA_LEMOY_NTENISI_2122014.jpg8019_POLIZOS_NTENISI_MARITINA_02122014.jpg
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που έπαθε όταν έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος της έρωτας:

«Έχω περάσει κατάθλιψη από θάνατο, όταν πέθανε ο μεγάλος μου έρωτας, ο Αντώνης Τρίτσης. Έπαθα κατάθλιψη επειδή έχασα το ιδανικό».

8406_MIMI_NTENISI_24112014.jpg
Μάλιστα δεν κρύβει ότι ο θάνατος του άλλαξε την φιλοσοφία της για τη ζωή:

8409_MIMI_NTENISI_24112014.jpg
«Μου έφυγε κάθε είδος έπαρσης. Ένας άνθρωπος πάρα πολύ λαμπερός, πνευματώδης, επιτυχημένος, έφυγε πενήντα χρονών. Πρέπει να είμαστε πολύ ταπεινοί και σεμνοί, γιατί ζούμε αυτή την ημέρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλα σχέδια. Άρα δεν χρειάζεται καμία έπαρση και κακία με κανέναν. Εγω είμαι σαν την… πάπια. Όλα φεύγουν και γλιστρούν. Δεν με νοιάζουν τα σχόλια κανενός. Ξέρω ότι θα έρθει η στιγμή που θα νιώσουν άσχημα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top