Πες μου το ζώδιο σου... να σου πω πως θα περάσεις τα Χριστούγεννα!

Κάποιοι θα καρδιοχτυπήσουν και κάποιοι την τσέπη θα γεμίσουν!

Μέρες αγάπης είναι για τους περισσότερους οι γιορτές των Χριστουγέννων, μόνο που τα φετινά Χριστούγεννα στιγματίζονται από σημαντικές αστρολογικές αλλαγές και επιρροές. Η κυρίαρχη όψη των ημερών είναι η αποχώρηση του Κρόνου από το Σκορπιό και η μετάβαση του στο ζώδιο του Τοξότη και η συρροή τεσσάρων πλανητών στον Αιγόκερω. Με λίγα λόγια… χαρείτε, απολαύστε, αφεθείτε στο συναίσθημα και ετοιμαστείτε να γεμίσετε τα πορτοφόλια σας (μερικοί από σας)!

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

Κριός

Θετική είναι η περίοδος για σας, αφού σιγά σιγά βλέπετε να έρχεται η ανάκαμψη που τόσο επιθυμούσατε! Όσοι από σας σκέφτεστε κάτι καινούργιο σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι ευκαιρία να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα έχετε!

Ταύρος

Είστε από τους πιο τυχερούς, όσο κι αν τώρα δεν το βλέπετε. Ο Κρόνος από τον Τοξότη, θα σας επιτρέψει να ��είτε με άλλη ματιά τα πράγματα στη ζωή σας. Έρχονται χρήματα, κληρονομιές, πλούτος και γενικά μπαίνετε σε μια νέα φάση στην οποία θα διδαχτείτε πολλά. Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει και είτε θα έχετε ευκαιρίες για ερωτικές απολαύσεις, είτε θα επισημοποιήσετε κάποια σοβαρή σχέση!

Δίδυμοι

Εσείς καλείστε να διευθετήσετε κάποιες καταστάσεις που έχουν τελειώσει και να απομακρύνετε οριστικά ανθρώπους, οι οποίοι είναι περιττοί στη ζωή σας. Για σας είναι περίοδος ξεκαθαρισμάτων και αυτόματα γίνεστε έτοιμοι για να υποδεχτείτε ένα νέο έρωτα ή να αναβιώσετε έναν παλιό. Ακόμη, αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε…. τολμήστε το!

Καρκίνος

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι καλό διάστημα για απομόνωση και ενδοσκόπηση. Στις 28/12 γίνε��αι πανσέληνος στο ζώδιο σας, οπότε θα έχετε τάση για εσωτερική έρευνα! Νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, όμως, σε όλα τα επίπεδα!

Λέων

Είναι για σας μια περίοδος που θα επιθυμήσετε τη διασκέδαση, τις εξόδους και τη συναναστροφή με ομάδες, φίλους ή συλλόγους που ενδεχομένως να αναμιγνύεστε! Όσοι από σας είχατε προβλήματα στη σχέση σας, παντρεμένοι ή ανύπαντροι, θα αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή.

Παρθένος

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν στην καριέρα σας και δεν αποκλείεται να δείτε να πραγματοποιούνται όσα είχατε ονειρευτεί! Mε τους πλανήτες στον Αιγόκερω, να περιμένετε κάτι πολύ δυνατό… που θα αλλάξει για τα κ��λά την προσωπική σας ζωή.

Ζυγός

Είναι λίγο δύσκολες οι μέρες αυτές για σας γιατί σας φέρνουν οικονομικά και οικογενειακά άγχη. Από την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων ηρεμείτε κάπως αλλά από την πρωτοχρονιά να περιμένετε καλύτερα πράγματα…!

Σκορπιός

Μετακινήσεις, επισκέψεις, υποχρεώσεις αλλά και διασκεδάσεις προβλέπουν αυτές οι μέρες για σας! Δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε ενόψει των εορτών, ενώ από το μεσημέρι της 25ης Δεκεμβρίου έρχονται τα καλύτερα για σας…

Τοξότης
Τύχη, τύχη, τύχη στα αισθηματικά σας! Ότι δεν είναι καλό για σας φεύγει, ότι πρέπει να μείνει… αναζωπυρώνεται, ενώ για όσους επιδιώξουν το νέο, να είναι σίγουροι ότι θα το εντοπίσουν ακόμη και μες το πλήθος!
Αιγόκερως
Σταθεροποιείτε όσα έχετε ήδη πετύχει. Τα οικονομικά σας θα βελτιώνονται συνεχώς. Σταματήστε να γκρινιάζετε γιατί από τις πρώτες μέρες του 2015, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας τα καλά που θα σας συμβαίνουν…!
Υδροχόος

Ασχολείστε με επιτυχία με τα ερωτικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα κι αν έχετε ήδη κάποια σοβαρή σχέση, την επισημοποιείτε! Όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε παιδιά, τώρα είναι η περίοδος που θα το καταφέρετε. Εύνοια θα υπάρχει και στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται και η αύξηση των αποδοχών σας.

��

Ιχθείς
Θα έχετε λίγο τρέξιμο αυτές τις μέρες αλλά θα καταφέρετε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, έγκαιρα. Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας, είναι η κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει, ακόμα, η πιθανότητα να μετακινηθείτε σ’ ένα καλύτερο σπίτι, ή να ανακαινίσετε το ήδη υπάρχον.
της Παρθένας Αστεριάδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top