«Κάρφωσε» ο Λιβιεράτος την Αδάμ για το πέος στη μύτη της!

Πώς σχολίασε την εμφάνιση της πρώην συζύγου του

«Κάρφωσε» ο Λιβιεράτος την Αδάμ για το πέος στη μύτη της!

​Με το γάντι «έσφαξε» ο Λάμπης Λιβιεράτος την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Εύη Αδάμ, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, παρουσίασε την έκθεση «Erotic Art» με ένα τεράστιο πέος στη μύτη της!

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο τραγουδιστής απάντησε, όπως είπε, στα μηνύματα που πολλοί του έστειλαν, «καρφώνοντας» το μοντέλο, από το οποίο πήρε διαζύγιο το 2011, έπειτα από 13 χρόνια και δύο κόρες.

adam.jpg

«Το σεξ και ο έρωτας είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έδωσε η φύση στον άνθρωπο για να απολαμβάνει και να νιώθει στη ζωή του… Από αυτό, όμως, που αναφέρω παραπάνω, μέχρι το σημείο να κάνουμε μια έκθεση δήθεν εικαστική εξυμνώντας τον έρωτα και τις προεκτάσεις του και να καταλήγουμε σε κάτι χυδαίο και παρακμιακό όπως αυτό που, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη και χωρίς κανένα συντηρητισμό λέω, πιστεύω ότι έγινε αυτές τις εορταστικές μέρες στην Αθήνα, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση», έγραψε, μεταξύ άλλων ο Λάμπης.

Μάλιστα, για να προλάβει τυχόν… «εκρήξεις», ο τραγουδιστής συμπλήρωσε πως ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να βγάλει τα συμπεράσματά του, χωρίς να θίξει ή να προσβάλλει κανέναν!

Αναλυτικά, το μήνυμα του Λάμπη Λιβιεράτου:

livieratosadam.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top