Ο γιος του Ρόμπιν Γουίλιαμς «σπάει» τη σιωπή του: «Μου λείπει όλη την ώρα»

Μιλάει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για τις δύσκολες ώρες μετά την αυτοκτονία του ηθοποιού

Ο γιος του Ρόμπιν Γουίλιαμς «σπάει» τη σιωπή του: «Μου λείπει όλη την ώρα»

Τέσσερις μήνες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του, ο γιος του Ρόμπιν Γουίλιαμς «σπάει» τη σιωπή του και μιλάει για τον πόνο που νιώθει, τόσο αυτός όσο και τα αδέλφια του, με την απώλεια του διάσημου ηθοποιού.

Τα λόγια του είναι σπαρακτικά: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην σκεφτούμε τον πατέρας μας» λέει ο 31χρονος Ζακ Γουίλιαμς στην πρώτη του συνέντευξη στο περιοδικό People και προσθέτει: «Μου λείπει όλη την ώρα».

Celebrity-News-Dec-17-2014-Early-Edition.jpg



Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ο 63χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια στις 11 Αυγούστου, έχοντας χρησιμοποιήσει τη ζώνη του για να κρεμαστεί. Η σύζυγός του κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, αλλά δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Μετά από το θάνατό του αποκαλύφθηκε πως είχε διαγνωστεί με Πάρκινσον.

Η οικογένειά του μετά το θάνατό του έχει βυθιστεί στο πένθος.

«Συχνά όταν βλέπω κάτι ή όταν παρακολουθώ μια ταινία του, σκέφτομαι “έπρεπε να το εκτιμήσει αυτό” ή “θα μας έδινε ακόμη πολύ γέλιο”» αναφέρει ο γιος του.

Μάλιστα, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του ο Ζακ συνεχίζει το φιλανθρωπικό έργο που είχε ξεκινήσει ο ηθοποιός.

robin-williams-768.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top