ΣΑΛΟΣ και ΦΟΒΟΣ: τρομοκράτες ακύρωσαν την πρεμιέρα του Τζέιμς Φράνκο!

«Μαύρο» στο «The Interview» μετά από απειλές για επίθεση σε σινεμά

ΣΑΛΟΣ και ΦΟΒΟΣ: τρομοκράτες ακύρωσαν την πρεμιέρα του Τζέιμς Φράνκο!

​Την απόφασή τη�� να ματαιώσει την πρεμιέρα του «The Interview» ανακοίνωσε η Sony Pictures, μετά από τρομοκρατικές απειλές εναντίον της ίδιας, αλλά και των αιθουσών που θα έδειχαν την ταινία!

Το φιλμ, με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Φράνκο και Σεθ Ρόγκεν, είναι μία παρωδία φανταστικού σεναρίου: η CIA προσλαμβάνει δυο δημοσιογράφους, οι οποίοι, με το πρόσχημα της συνέντευξης, μεταβαίνουν στη Βόρεια Κορέα για να δολοφονήσουν τον ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Interview-Death-Threats (800x583).jpg

Κάνοντας λόγο για «ταινία τρομοκρατίας που θα μπορούσε να προκαλέσει πόλεμο», η οργάνωση Guardians of Peace, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, επιτέθηκε προ εβδομάδων στα συστήματα της Sony, απαίτησε την ματαίωση της προβολής. Mάλιστα, με αναφορές στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, η οργάνωση προειδοποίησε όσους κατοικούν κοντά σε κινηματογραφικές αίθουσες πως «ό,τι κι αν συμβεί τις επόμενες ημέρες, θα οφείλεται στην απληστία της Sony»!

sony-wouldnt-mind-if-theaters-didnt-show-the-interview (800x600).jpg

Αμερικανική εταιρεία κινηματογράφων ανακοίνωσε ότι δεν θα προβάλλει τελικά την ταινία, ενώ, λίγο αργότερα, η εταιρεία παραγωγής έκανε γνωστό πως η πρεμιέρα, που είχε οριστεί για τις 25 Δεκεμβρίου, αναβάλλεται!

Στο Hollywood έχει προκληθεί σάλος, με πολλούς stars να κάνουν λόγο για «κακό προηγούμενο» και να τονίζουν ότι δεν θα έπρεπε η Sony να υποκύψει στις απαιτήσεις των τρομοκρατών. Στο θέμα παρενέβη και ο Μπαράκ Ομπάμα, που καθησύχασε τους πολίτες, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «οι κυβερνοεπιθέσεις είναι πολύ σοβαρές. Τις ερευνούμε, τις παίρνουμε σοβαρά. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση, εάν δούμε κάτι που θεωρήσουμε ότι είναι σοβαρό και αξιόπιστο, θα ενημερώσουμε το κοινό. Αλλά για τώρα, η πρότασή μου είναι να πάει ο κόσμος σινεμά».

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «The Interview»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top