Πάρις Κασιδόκωστας: Έκανε πάρτι γενεθλίων με σερβιτόρους...σκλάβους και γυμνές χορεύτριες-ΦΩΤΟ

Οι καλεσμένοι φορούσαν μάσκες και έπιναν σαμπάνια!

Πάρις Κασιδόκωστας: Έκανε πάρτι γενεθλίων με σερβιτόρους...σκλάβους και γυμνές χορεύτριες-ΦΩΤΟ

Ένα… διαφορετικό «μυστικό» πάρτι για τα 32α γενέθλιά του, το οποίο προκάλεσε αίσθηση, οργάνωσε ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Ο γνωστός ζεν πρεμιέ και γιος της Μαριάννας Λάτση κάλεσε φίλους και γνωστούς στο «Grey Warehouse» το οποίο βρίσκεται στο 32ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

parti2_1.jpg
Όσοι βρέθηκαν εκεί τα… είδαν όλα! Υπήρχαν τριάντα ημίγυμνες χορεύτριες από το εξωτερικό οι οποίες λικνίζονταν σε σέξι ρυθμούς ανά 20 λεπτά, καθώς και σερβιτόροι ντυμένοι σκλάβοι οι οποίοι πρόσφεραν στους καλεσμένους κοκτέιλ και σαμπάνια!

Επίσης, στην είσοδο υπήρχαν μάσκες για όλους τους καλεσμένους οι οποίοι μάλιστα υποχρεώθηκαν να αφήσουν τα κινητά τους εκεί καθώς απαγορεύονταν οι φωτογραφίες.

parti_2.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, το «παρών» έδωσαν εκτός από την Μαριάννα Λάτση, διάφοροι celebrities καθώς και πρόσωπα από την πολιτική ηγεσία της χώρας. Μεταξύ άλλων στο πάρτι του Κασιδόκωστα βρέθηκαν ο Ηλίας Ψινάκης, η Ελμίνα Κοπελούζου, η Κατερίνα Στικούδη, η Χριστίνα Σάλτη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Τάκης Ζαχαράτος, οι «Μέλισσες» και η Χριστίνα Κολέτσα.

parti3_0.jpg
Αυτή πάντως που έκλεψε την παράσταση ήταν η κοπέλα που όλο το βράδυ στεκόταν στο sushi bar…γυμνή καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με κομμάτια sushi!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top