Γνωστός Έλληνας: «έκανα διαθήκη για να μην τσακώνονται πάνω από τον τάφο μου»

«Ποτέ ένας κύριος δεν ασπάζεται μια κυρία εάν δεν την νυμφευθεί»

Γνωστός Έλληνας: «έκανα διαθήκη για να μην τσακώνονται πάνω από τον τάφο μου»

​Μία μακάβρια αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Ζαμπούνης σε συνέντευξή του!

Ο συγγραφέας εξομολογήθηκε πως έχει φροντίσει για το μέλλον των δικών του ανθρώπων ακόμα και όταν εκείνος δεν θα βρίσκεται πια στη ζωή προκειμένου να αποτρέψει τα… παρατράγουδα.

«Έχω κάνει διαθήκη για να μην μπερδευτούν οι σύζυγοί μου και τσακώνονται πάνω στον τάφο μου. Αυτός είναι ο λόγος που το έκανα για να διευκολύνω τους δικούς μου που θα μείνουν πίσω» αποκάλυψε.

Ο συγγραφέας έχει παντρευτεί στο παρελθόν μία κόμισσα, ενώ τώρα ετοιμάζεται να ντυθεί και για δεύτερη φορά γαμπρός. Το λόγο βέβαια δεν τον φαντάζεστε!

«Ποτέ ένας κύριος δεν ασπάζεται μια κυρία εάν δεν την νυμφευθεί, πάνω απ" όλα είμαι τζέντλεμαν» επισήμανε και πρόσθεσε: «η μέλλουσα γυναίκα μου, η Βικεντία, είναι γιατρός-χειρουργός και μου ξανάδωσε τη γεύση της ζωής... Εκείνη είναι κατά του γάμου γι" αυτό και δεν έχουμε ακόμα παντρευτεί. Εγώ, αν ήταν στο χέρι μου, θα την παντρευόμουν από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα. Κοίτα ήμουν κι εγώ κατά του γάμου, το παιδί μου είναι εκτός γάμου, αλλά μετά άρχισε να μου αρέσει ο θεσμός»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top