ΧΩΡΙΣΑΝ Άκης Πετρετζίκης-Demy; Σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού

Η απομάκρυνσή τους φαίνεται να είναι οριστική

ΧΩΡΙΣΑΝ Άκης Πετρετζίκης-Demy; Σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού

Χωριστά, όπως φαίνεται, θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα ο Άκης Πετρετζίκης και η Demy καθώς πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του η οποία μετράει δύο χρόνια και έχει περάσει αρκετές κρίσεις!

Μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους από το κοντινό τους περιβάλλον, η απομάκρυνσή τους φαίνεται να είναι οριστική, χωρίς όμως κανένας από τους δύο να έχει επίσημα επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

270213085732_2013.jpg
Ο λόγος του χωρισμού, όπως αναφέρουν οι φήμες, είναι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του σεφ, oι οποίες δεν του αφήνουν περιθώριο να αφιερώσει χρόνο στην τραγουδίστρια.

Εντύπωση προκαλεί πάντως η συνέντευξη που είχε δώσει ο Άκης Πετρετζίκης πριν δύο μήνες περίπου στην οποία είχε δηλώσει ότι είναι full in love με την Demy, ή αλλιώς Δήμητρα όπως την αποκαλεί εκείνος.

«Αν δεν ήμουν ο Άκης, δεν θα ε��χα ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίσω τη Δήμητρα. Θέλω να πιστεύω όμως ότι και ο Άκης από το Master Chef να μην ήμουν, αν γνώριζα κάπου τη Δήμητρα, η Δήμητρα θα επέλεγε να ήταν μαζί μου. Απ' την άλλη, είτε ήταν τραγουδίστρια η Δήμητρα είτε υπάλληλος σε γραφείο, εγώ πάλι θα ήθελα να ήμουν μαζί της» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top