Θύμα ξυλοδαρμού πασίγνωστη τραγουδίστρια από τον σύζυγό της; Οργιάζουν οι φήμες!

Μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κακοποίηση και χωρισμό

Θύμα ξυλοδαρμού πασίγνωστη τραγουδίστρια από τον σύζυγό της; Οργιάζουν οι φήμες!

​Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στην Μελ Μπι και τον σύζυγό της, Στίφεν Μπελαφόντε.

Η πρώην τραγουδίστρια των «Spice Girls» και κριτής του «Χ-Factor», προκάλεσε πανικό την περασμένη εβδομάδα, καθώς νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, απουσιάζοντας από το live του show.

Stephen-Belafonte-and-Mel-B.jpg
Μάλιστα η υπόθεση είχε παραξενέψει πολλούς, καθώς λεγόταν πως την έπιασε ένας οξύς στομαχικός πόνος, με αποτέλεσμα να διπλωθεί στα δυο και να κλαίει. Αφού νοσηλεύτηκε για λίγο στο νοσοκομείο, η 39χρονη celebrity εμφανίστηκε στον τελικό του «X-Factor» με μερικά εμφανή σημάδια στο κορμί της, κάνοντας πολλούς να υποθέσουν πως οφείλονται στην νοσηλεία της.

240CF6A200000578-2873880-image-m-8_1418630496882.jpg
Μάλιστα εντύπωση είχε προκαλέσει, το ότι η ίδια της η αδερφή δεν είχε ιδέα για την κατάσταση της υγείας της Μελ Μπι, με αποτέλεσμα να βγει μέσω Twitter και να ρωτά τι συμβαίνει τελικά, και για ποιο λόγο νοσηλεύεται η αδερφή της!

Η περίεργη υπόθεση δεν σταματά όμως εκεί, καθώς τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, κάνουν λόγο για κακοποίηση της Μελ Μπι από τον 39χρονο σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, μιλώντας για ξυλοδαρμό της τραγουδίστριας από τον Μπελαφόντε.

Mel-B-returns.jpg
Αυτό που αναφέρουν, είναι πως πλέον ο γάμος τους βρίσκεται στα χαρακώματα, και ότι ο σύζυγος της σταρ παράτησε το σπίτι όπου έμεναν στο Λονδίνο, και πήγε σε αυτό που έχουν στο Λος Άντζελες, πριν καν βγει από το νοσοκομείο η γυναίκα του!

240CD0F200000578-2873880-image-m-10_1418630587422.jpg

Τα πηγαδάκια πάντως, μαρτυρούν πως η Μελ Μπι ήταν αυτή που τον παράτησε, έπειτα από τον άγριο καυγά που είχαν και κατέληξε σε ξυλοδαρμό, με την «φυγή» του να είναι ένας τρόπος «εκβιασμού» για να γυρίσει πίσω σ΄εκείνον η τραγουδίστρια.

Ο ίδιος, μετά τη σωρεία δημοσιευμάτων, βγήκε έξαλλος στο Twitter, και απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι ευθύνεται για την γεμάτη μελανιές εμφάνιση της Mελ Μπι στο «X-Factor»:

«Συνήθως δεν απαντώ μέσω Twitter, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω, γιατί είναι αηδιαστικό να λέγεται ότι χτυπάω τη γυναίκα μου. Η Μελ ήταν πολύ άρρωστη, και οι γιατροί έπεσαν από πάνω της, για να την κάνουν καλά. Αν οι θαυμαστές της δεν μπορούν να χαλαρώσουν λιγάκι, τότε δεν είναι πραγματικοί θαυμαστές της!»

240FB5E600000578-2873880-image-m-28_1418633583419.jpg
Την ίδια στιγμή, η 39χρονη celebrity τηρεί σιγήν ιχθύος, ενώ το γύρο του Ίντερνετ κάνει μια πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «Grazia» για το χριστουγεννιάτικο τεύχος, όπου η Μελ Μπι άργησε ΤΡΕΙΣ ώρες να πάει για τη φωτογράφιση, επειδή όπως παραδέχθηκε στους υπεύθυνους:

«Είχα ένα μεγάλο καυγά με τον άντρα μου για ηλίθια πράγματα. Μερικές φορές με φτάνει στα όρια όσο κανένας άλλος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top