Με το μέρος της Διαβάτη η Σοφία Μουτίδου: «Της τραγωδίας το βραβείο είναι κάτι πολύ βαρύ»

ΔΕΙΤΕ τι είπε στον Μάρκο Σεφερλή η ηθοποιός

Μπορεί οι περισσότεροι celebrities να στάθηκαν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από τη Χρυσούλα Διαβάτη την βραδιά των βραβείων «Κάρολος Κουν», ωστόσο η Σοφία Μουτίδου πήρε το μέρος της ηθοποιού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το βραβείο της τραγωδίας είναι κάτι βαρύ, ασήκωτο»!

«Καταρχήν οι ηθοποιοί φοβούνται μη τους πάρουν τηλέφωνο και πρέπει να πουν τη γνώμη τους. Δεύτερον, είναι πολύ πιο φιλικό να πεις ότι είσαι ενάντια στην δήλωση της Χρυσούλας, που θεωρείται πιο in, από ότι να πεις ότι είσαι με τη Χρυσούλα. Εγώ ξεκάθαρα είμαι με την άποψη της Χρυσούλας Διαβάτη, πέραν του ότι δεν μπορώ να είναι αντικειμενική γιατί είναι πάρα πολύ φίλη μου, αλλά είμαι αντικειμενική παρ' όλ' αυτά» ανέφερε �� λέει η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είμαι με την άποψη της Χρυσούλας όσον αφορά στο βραβείο αυτό της τραγωδίας. Έχω κουραστεί κι εγώ λίγο με τα βραβεία, γιατί από μία αίθουσα βραβείων φεύγουμε όλοι βραβευμένοι πια. Υπήρχε κάποτε ο πρώτος και ο δεύτερος .Τώρα είναι δύο δεύτεροι, τρεις πρώτοι...Ξαφνικά είναι τρεις πρόεδροι, εφτά αντιπρόεδροι, τέσσερα βραβεία και λες όλοι είναι βραβευμένοι; Αυτό είναι group therapy, δεν είναι βράβευση. Δηλαδή ας το κάνουμε βράβευση».

Όσον αφορά στον Σάκη Ρουβά, έδωσε ένα παράδειγμα προκειμένου να επιχειρηματολογήσει την άποψή της:

«Όσον αφορά στον Σάκη και στην Χρυσούλα λέω, έστω ότι ένας ηθοποιός, ζωηρός, νέος, ταλαντούχος έλεγε ένα πολύ ωραίο ποπ τραγούδι, π.χ. ο Τσαλταμπάσης. Δε θα ήταν πολύ περίεργο να πάρει βραβείο ποπ τραγουδιστή ενώ είναι ηθοποιός; Αν εκτελούσε μία φορά κάτι σε έναν άλλον τομέα; Από εκεί και πέρα νομίζω της τραγωδίας το βραβείο είναι κάτι πολύ βαρύ, κάτι ασήκωτο. Αυτό παρόλο που έχω ξεροσταλιάσει πάνω από τις φωτογραφίες του Σάκη, χρόνια τρελαμένη. Απλώς είναι πολύ διαφορετικό πράγμα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top