Διέρρευσαν και τα email του Kλούνεϊ: «Κλαίγεται» για τις κακές κριτικές και ζητάει στήριξη

«Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 30 ώρες» λέει στην Πασκάλ

Διέρρευσαν και τα email του Kλούνεϊ: «Κλαίγεται» για τις κακές κριτικές και ζητάει στήριξη

Ο κακός χαμός γίνεται στο Χόλιγουντ με το χακάρισμα της «Sony Pictures» με όλο και περισσότερους σταρ να… εκτίθενται!

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, χάκερς προ ημερών «χτύπησαν» την εταιρία παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών και τα «κουτσομπολιά» για διάσημους ηθοποιούς δεν έχουν τέλος.

Μετά τη διαρροή των email στα οποία η Αντζελίνα Τζολί χαρακτηρίζεται ως… ατάλαντο και κακομαθημένο πιτσιρίκι, και ο Λεορνάντο Ντι Κάπριο ως ηθοποιός με «απαίσια συμπεριφορά», σειρά έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ!

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, διέρρευσαν τα e- mail που αντάλλαξε o χολιγουντιανός ηθοποιός με την διευθύντρια της «Sony Pictures», Εϊμι Πασκάλ, αμέσως μετά την τελευταία σκηνοθετική του δουλειά στην ταινία «Τhe Monuments Men».

Στα μηνύματά που στέλνει ο Κλούνεϊ κλαίγεται για τις πολύ κακές κριτικές που πήρε η ταινία, ωστόσο η Πασκάλ τον στηρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ

Τζορτζ Κλούνεϊ: Όσο πάνε και χειροτερεύουν. Χρειάζομαι προστασία από τις κριτικές. Ας το σπρώξουμε, ας το κάνουμε επιτυχία. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 30 ώρες...Και είναι ήδη 7 το πρωί.

Εϊμι Πασκάλ: Θα σε προστατέψουμε με τον μόνο τρόπο που ξέρουμε: θα βγάλουμε χρήματα. Αυτή είναι και η καλύτερη εκδίκηση

Τζορτζ Κλούνεϊ: Σε λατρεύω Είμι. Φοβάμαι ότι σε απογοήτευσα. Δεν ήταν η πρόθεσή μου. Ζητώ συγγνώμη. Μάλλον έχασα τον έλεγχο της ταινίας. Δε θα επαναληφθεί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top