ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Μετά τον Κόσμπι, ΚΑΙ η σύζυγος του σπάει τη σιωπή της για τους βιασμούς γυναικών

Τον υπερασπίζεται σθεναρά και λέει «είναι ο άνδρας που νομίζατε ότι ξέρατε»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Μετά τον Κόσμπι, ΚΑΙ η σύζυγος του σπάει τη σιωπή της για τους βιασμούς γυναικών

​Μετά τον Μπιλ Κόσμπι που έσπασε τη σιωπή του για τους βιασμούς και ζήτησε από τα «μαύρα» media να είναι αντικειμενικά και αμερόληπτα μαζί του, η σύζυγος του αποφάσισε για πρώτη φορά να βγει δημόσια και να τον υπερασπιστεί σθεναρά.

Την ώρα που η μια μετά την άλλη οι γυναίκες που τόσα χρόνια κρατούσαν κλειστό το στόμα τους βγαίνουν και καταγγέλλουν τον 77χρονο ηθοποιό ότι τις νάρκωσε και μετά τις βίασε, η γυναίκα του υποστηρίζει τα αντίθετα:

camille-cosby-1-435.jpg
«Συνάντησα τον Μπιλ Κόσμπι το 1963, και παντρευτήκαμε το 1964. Ο άντρας που συνάντησα και ερωτεύτηκα, και τον οποίο συνεχίζω να αγαπώ, είναι ο άνδρας που όλοι γνωρίζετε μέσα από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένας ευγενικός, αστείος άνδρας και ένας υπέροχος σύζυγος, πατέρας και φίλος. Είναι ο άνδρας που όλοι νομίζατε πως είναι!» λέει η Καμίλ Κόσμπι.

Παράλληλα, συνέκρινε όλη αυτή την φημολογία και τις κατηγορίες εναντίον του Κόσμπι με έναν υποτιθέμενο «βιασμό», τονίζοντας πως:

«Στα media απεικονίζεται ένας εντελώς διαφορετικός άνδρας τους τελευταίους δυο μήνες. Διάφορα άτομα και οργανισμοί στους οποίους τα ΜΜΕ δίνουν βήμα, ζωγραφίζουν αυτό το πορτραίτο του άνδρα μου. Κανένας έλεγχος ��ων κατηγόρων του συζύγου μου δεν υπάρχει πριν κάνουν μια καταγγελία. Την δημοσιεύουν έτσι απλά, και στη συνέχεια αυτή γίνεται viral».



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top