ΔΕΙΤΕ: ΑΥΤΗ είναι η νέα «μαύρη γαζέλα» και η τραγική της ιστορία!

Η Ναόμι Κάμπελ μας συστ��νει την διάδοχό της

ΔΕΙΤΕ: ΑΥΤΗ είναι η νέα «μαύρη γαζέλα» και η τραγική της ιστορία!

Με μία κοινή φωτογράφηση μας συστήνει η Ναόμι Κάμπελ την διάδοχό της: ο λόγος για την Τζούρνταν Νταν, η οποία θεωρείται ως η νέα «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας, ενώ κουβαλά μία τραγική ιστορία που αφορά στο παιδί της!

na-13.jpg

Η 24χρονη καλλονή από την Μεγάλη Βρετανία άρχισε το μόντελινγκ το 2006, σε ηλικία 15 ετών. Με ύψος 1,80, μέσα σε ένα χρόνο, βρέθηκε να κάνει πασαρέλα για μεγάλους οίκους μόδας, όπως οι Marc Jacobs και Polo Ralph Lauren και η βρετανική «Vogue» την έχρισε ως το ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ. Μόνο το 2008 πήρε μέρος σε 75 επιδείξεις μόδας, με όλους να συζητάνε τα μακριά και καλλίγραμμα πόδια της, ενώ δεκάδες είναι οι φωτογραφήσεις που έχει κάνει σε περιοδικά ανά τον κόσμο.

Jourdan-Dunn-in-Kanye-West-show.jpgjourdan_dunn1.jpg

Η λάμψη και η επιτυχία της Τζούρνταν επισκιάστηκαν από την εγκυμοσύνη της, σε ηλικία 18 ετών. Το μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, που πάσχει από δρεπανοκυτταρική αναιμία, ενώ, μετά τη γέννα, ο σύντροφός της και πατέρας του γιου της την εγκατέλειψε και, λίγο αργότερα, φυλακίστηκε για εμπόριο ναρκωτικών!

jpg-ss10.jpgJourdan_Dunn_and_so.jpg

«Ο γιος μου, μου δίνει έμπνευση και δύναμη να συνεχίσω», δηλώνει η 24χρονη, η οποία επέστρεψε δριμύτερη στον κόσμο της μόδας μετά την γέννηση του παιδιού. Μάλιστα, σήμερα είναι μία από τις μούσες του οίκου Burberry, αλλά και ένα από τα ραγδαία ανερχόμενα μοντέλα στον κόσμο, με τα έσοδά της να «αγγίζουν» τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

na-2.jpgna-3.jpg

Ποζάροντας μαζί για τον οίκο Burberry, η 44χρονη Ναόμι δίνει το «στέμμα» στην Τζούρνταν: στην εντυπωσιακή καμπάνια, η παλιά και η νέα «μαύρη γαζέλα» διαφημίζουν τις θρυλικές τσάντες του οίκου, φορώντας πολύχρωμα φορέματα και πανωφόρια!

na-5.jpg

Δείτε στο βίντεο την παλιά και την νέα «μαύρη γαζέλα» μαζί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top