Σφακιανάκης:«όσους μας κυβερνάνε πρέπει να τους θανατώσουμε δια του σιέλου»

«Όταν πρωτοείδα τη Βανδή αναρωτήθηκα γιατί μιμείται τη Βίσση»

Σφακιανάκης:«όσους μας κυβερνάνε πρέπει να τους θανατώσουμε δια του σιέλου»

​Το έσταξε για άλλη μία φορά το φαρμάκι του ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξή του!

Ο λαϊκός τραγουδιστής όταν δεν ξεσπαθώνει κατά των πολιτικών πιάνει στο στόμα του τους συναδέρφους του.Όλοι και όλα τον ενοχλούν εκτός από τον εαυτό του.

Ο Νότης Σφακιανάκης λοιπόν θυμήθηκε ποια ήταν η πρώτη γνώμη που σχημάτισε για τη Δέσποινα Βανδή όταν του την πρωτοέδειξαν το τη δεκαετία του ’90: «μου την έδειξαν στο εξώφυλλο ενός cd. Τότε δεν ήταν γνωστή. Αναρωτήθηκα γιατί προσπαθούν να την κάνουν Βίσση. Αυτό είναι μεγάλο κουσούρι που κάνουν οι δισκογραφικές. Μόνο κακέκτυπα καταφέρνουν να βγάλουν και κάνουν ζημιά στον άνθρωπο» αποκάλυψε.

Παράλληλα ο τραγουδιστής που δε φημίζεται και για την συναδελφική του αλληλεγγύη έπιασε στο στόμα του και τον Παντελή Παντελίδη:«τον άκουσα και ήταν σαν να άκουγα τον εαυτό μου σ’ ένα άσχετο τραγούδι. Ήταν σα να είμαι εγώ. Αυτό είναι πολύ θλιβερό» είπε ο Νότης και πρόσθεσε: «με ενοχλεί γενικά όταν κλέβουν τα δικά μου πολεμοφόδια. Είναι κακό για εκείνους. Κάποιος δημοσιογράφος κάποτε με ρώτησε τη γνώμη μου για κείνον και του είπα πως δεν τον είχα ακούσει. Τον ρώτησα αν είναι καλός τραγουδιστής αλλά μου λέει όχι ιδιαίτερα αλλά εμείς τον έχουμε φτιάξει. Τι έχετε φτιάξει δηλαδή; Αναρωτήθηκα.»

Από τα πυρά του τραγουδιστή δε γλίτωσε ούτε ο Αντώνης Ρέμος τον οποίο δεν κατηγόρησε για αντιγραφή αλλά επειδή άλλαξε το επίθετό του. Ακόμα και αυτό τον πείραξε! «Τον Ρέμο κανονικά δεν τον λένε Ρέμο αλλά Πασχαλίδη. Καλός τραγουδιστής είναι αλλά όταν ξεκινάς την καριέρα σου και τους αφήνεις να σου αλλάξουν το όνομα κάτι δεν πάει καλά

Αν και εκείνος στο μαγαζί που εμφανίζεται δε θέλει να του πετάνε λουλούδια διαφώνησε με τον Ρέμο που δήλωσε να απαγορευτούν τα λουλούδια στα μαγαζιά: «δεν λέμε εμείς στον κόσμο ξόδεψε ούτε τον βάζουμε να το κάνει με το ζόρι. Εγώ έχω συνετίσει πολλές φορές τη σπατάλη

Όσο γι’ αυτούς που μας κυβερνάνε τόσο χρόνια πάλι ακραία άποψη εκφράζει ο τραγουδιστής: «αυτοί που μας κυβερνάνε από το 1973 ως σήμερα θα πρέπει να τους πάμε μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη και να τους θανατώσουμε δια του σιέλου».

Πολύ δημοκρατικές απόψεις έχει ο τραγουδιστής και πάνω απ' όλα σέβεται και την ανθρώπινη ζωή.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top