Σιγά μην κάτσει να σκάσει: Ο Σαμαράς ήρθε Ελλάδα και διασκέδασε με φίλη της Φουρέιρα!

Νυχτερινή έξοδος με την τραγουδίστρια Άννα Λορένη που λέγεται πως ήταν πρώην του Σηφάκη

Σιγά μην κάτσει να σκάσει: Ο Σαμαράς ήρθε Ελλάδα και διασκέδασε με φίλη της Φουρέιρα!

​«Υπάρχει ζωή και μετά από σένα» λέει μέσα από φωτογραφίες ο Γιώργος Σαμαράς στην Ελένη Φουρέιρα!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που μένει μόνιμα στη Βρετανία λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, βρέθηκε για λίγο στην Ελλάδα και διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου στο Nalu στον Άλιμο, παρέα με την… Άννα Λορένη!

Ποια είναι η madame; Δηλώνει τραγουδίστρια, είναι φίλη(;) με την Ελένη Φουρέιρα, και κάποτε λεγόταν πως υπήρξε ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σηφάκη!

820_83533fdf-a455-414e-8f2f-75601c170a99.jpg
Όπως θα δείτε και στις φώτο που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και ανέβηκαν μέσω Instagram, ο Γιώργος Σαμαράς ευδιάθετος και χαμογελαστός, «απαντά» με αυτόν τον τρόπο στην πρώην του, Ελένη Φουρέιρα, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, τον τελευταίο μήνα πραγματοποιεί όλο και περισσότερες εμφανίσεις στο πλευρό του εφοπλιστή Σπυράγγελου Λυκούδη.

Μάλιστα όπως αποκλειστικά σας γράψαμε, Φουρέιρα και Λυκούδης είχαν πραγματοποιήσει νυχτερινή έξοδο στο «4711» με όσους την είδαν από κοντά να λένε πως «καθόταν δίπλα στον γοητευτικό νεαρό σχεδόν όλο το βράδυ και υπήρχε... χημεία μεταξύ τους! Αρχικά δεν φαινόταν να “έπαιζε” κάτι, μιας και ήταν γνωστό ότι η Ελένη Φουρέιρα είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά. Όμως τα έντονα βλέμματα και οι τετ-α –τετ συζητήσεις έδωσαν παραπάνω τροφή για σχόλια με πολλούς από τους θαμώνες να παρατηρούν τις κινήσεις τους».

111214214809_9991.jpg
Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, θέλουν το πρώην ζευγάρι να αντάλλαξε βαριές κουβέντες, με τον Γιώργο Σαμαρά να έχει υποψιαστεί τον τελευταίο μήνα πως κάτι δεν πάει καλά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life, η τραγουδίστρια ακουγόταν αρκετά «παγωμένη» στο τηλέφωνο και ο ποδοσφαιριστής έψαχνε να βρει τι έχει συμβεί, μέχρι που φίλοι του τον ενημέρωσαν πως συχνά πυκνά την έβλεπαν να συνοδεύεται από έναν γοητευτικό άντρα.

131214211236_6089.jpg
Τότε, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε να ψάχνει το «θέμα» -κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ότι προσέλαβε ντεντέκτιβ για να την παρακολουθεί- και δεν άργησε να πληροφορηθεί πως σε πολλές από τις εξόδους της είχε στο πλάι της το νεαρό εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Γιώργος Σαμαράς έγινε έξαλλος και στο τηλέφωνο που της έκανε δεν κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι, ενώ φέρεται να αντάλλαξαν και βαριές κουβέντες!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top