ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Μετά την Τζολί «έκραξαν» και τον Ντι Κάπριο- «Απαίσια η συμπεριφορά του»

Διέρρευσαν νέα email των παραγωγών της Sony Pictures

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Μετά την Τζολί «έκραξαν» και τον Ντι Κάπριο- «Απαίσια η συμπεριφορά του»

Mεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει τα e-mail μεταξύ της αντιπροέδρου της Sony Pictures, Έιμι Πασκάλ, και παραγωγών, για τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, χάκερς προ ημερών «χτύπησαν» την «Sony Pictures» και τα «κουτσομπολιά» για διάσημους ηθοποιούς δεν έχουν τέλος!

Μετά τη διαρροή του email στο οποίο η Αντζελίνα Τζολί χαρακτηρίζεται ως… ατάλαντο και κακομαθημένο πιτσιρίκι, ενώ αμφισβητείται η ικανότητά της στη σκηνοθεσία, σειρά έχει ο Λεορνάντο Ντι Κάπριο αλλά και η Τζένιφερ Λόρενς.

Όπως είναι γνωστό ο διασημος ηθοποιός του Χόλιγουντ αρνήθηκε να ενσαρκώσει το ρόλο του, συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς.

Aυτό βέβαια, όπως φάνηκε έκανε… έξαλλους τους παραγωγούς της ταινίας! «Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη» γράφει στo νέο email που διέρρευσε ο Μαρκ Γκόρντον. «Απαράδεκτη» απαντά η Έιμι Πασκάλ, ενώ και οι δύο αναρωτιούνται αν το «όχι» του ηθοποιού σχετίζεται με την οικονομική συμφωνία για την ταινία.

jennifer-lawrence-600.jpg
Ωστόσο, από τα… «γλυκόλογα» των παραγωγών της Sony Pictures δεν ξέφυγε ούτε η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία όπως «έδειξαν» τα επίμαχα email διαμαρτυρήθηκε έντονα για το κασέ της για τον ρόλο της στην ταινία American Hustle.

Άντε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος...



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top