Έρχεται στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί; Την κάλεσε ο Ψινάκης!

Για να παρευρεθεί στην πρώτη προβολή της ταινίας της στον Μαραθώνα

Έρχεται στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί; Την κάλεσε ο Ψινάκης!

Βαλίτσες για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τον… Μαραθώνα φαίνεται ότι ετοιμάζει η Αντζελίνα Τζολί, αφού στην αφετηρία του ιστορικού αγώνα θα γίνει και μία από τις παγκόσμιες πρεμιέρες της ταινίας «Unbroken» που σκηνοθετεί η χολιγουντιανή σταρ!

Angelina-Jolie-at-the-premiere-of-Unbroken (1).jpg
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο δήμαρχος, Ηλίας Ψινάκης, κάλεσε την διάσημη ηθοποιό να παρευρεθεί στην πρώτη προβολή της ταινίας της και, όπως επιβεβαίωσε στενός συνεργάτης του στο star.gr, η απάντησή της αναμένεται μέχρι την Δευτέρα!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η εταιρία παραγωγής αποφάσισε μαζί με την Τζολί να συμπεριλάβει στις χώρες πρώτης προβολής του «Unbroken» και την Ελλάδα.

article-2517423-19CE2FD700000578-339_634x483.jpg
Άλλωστε, η χολιγουντιανή σταρ και ο νυν δήμαρχος Μαραθώντα γνωρίζονται μιας και ο κ. Ψινάκης διατηρεί σχέσεις με ανθρώπους του Χόλιγουντ.

angelina-jolie-directing.jpg
Το ελληνικό «παράρτημα» της μεγάλης κινηματογραφικής εταιρίας παραγωγής πρότεινε η πρεμιέρα να γίνει υπό την αιγίδα του δημάρχου Μαραθώνα, αφού το σενάριο μιλά για έναν υπεραθλητή, όπως αυτοί του ιστορικού Μαραθωνίου.

Πάντως, αν όντως γίνει αυτό, θα είναι μια πολύ καλή διαφήμιση για τη χώρα μας, στην οποία θα πέσουν πάνω όλα τα φώτα της δημοσιότητας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top